Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Rauman Taekwondo suosittelee myClub-palvelua

16.05.2011
Suositukset

 myClub-palvelusta on ollut apua moneen asiaan…

  1. ennen paikalla olijat merkattiin paperille, joita joutui keräilemään monesta paikkaa ja kopioimaan koneelle. Nyt saan ne suoraan tietokoneelle ja merkkamiseen ei tarvita paperia. Näen myös jo etukäteen ketä on tulossa treeneihin ja näin tekemään mahdollisia muutoksia treeneihin jo ennen paikalle menoa.
  2. ennen piti olla kotona koneella, jos halusi jonkun seuran jäsenen tietoja, esim. puhelinnumeron. Nyt voin kännykällä katsoa missä vain tiedot seuran jäsenistä ja vaikka muokata niitä tarvittaessa ja mikä parasta minun ei tarvitse ylläpitää jäsenien tietoja, vaan jäsenet voivat itse päivittää tietojaan.
  3. ennen laskutus tapahtui käteisellä tai maksulapuilla, jos muisti antaa lapun tai pyytää rahaa nähdessään. Nyt lähetän vain laskun suoraan klikkaamalla muutamaa painiketta ja ohjelma muistuttaa kaikkia valmentajia, sekä myös itse harrastajaa jos lasku on maksamatta.
  4. ennen jokaiselle annettiin paperilla treeniajat koko kaudeksi, mikä hukattiin kuitenkin heti. Nyt jokainen näkee netistä treeniajat ja paikat, muutoksia on helppo tehdä ja lisätietoja muuutoksista treeneihin on helppo lisätä jälkikäteen.

Listaa voisi vielä jatkaa…Loppuun voisi vielä lisätä, että palvelu on kaiken lisäksi halpa ja ylläpitäjät kuuntelevat parannusehdotuksia.

Sami Kiikola
Päävalmentaja, Rauman Taekwondo


924i0

Rauman Taekwondo on aloittanut toimintansa 1995 ja harastajia on nykyään on noin 50.

Lisätietoja: Rauman Taekwondo

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub