Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Video: Salon Vilppaassa luotetaan myClubiin

29.04.2019
Suositukset

Salon Vilpas koripallo ry:ssä yhteistyö junnujoukkueiden ja viime vuosina hyvin menestyneen edustusjoukkueen välillä toimii loistavasti. Seuran yhteisöllisyys ja hienot ottelutapahtumat ovat isoja asioita koko Salolle. Toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi kertoo seuran toiminnasta ja myClubin roolista Vilppaan arjessa. Seurassa myClubia käyttävät kaikki: toimiston väki, valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja pelaajat. Videolla myös tunnelmia Vilppaan junnujen treeneistä sekä Korisliigan pelistä!

 

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub