Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Uusi Kortit -lisäpalvelu

02.05.2019
Uutiset

9251i0

Toukokuussa julkaisimme Kortit-lisäpalvelun. Kortit-lisäpalvelulla seura voi hallinnoida ja myydä harrastajien osallistumisoikeuksia seuran tarjoamiin liikuntatapahtumiin. Seura voi myydä omia kortteja harrastajilleen, kuten esimerkiksi 10-kortti, kuukausikortti, Anytime-kortti.

Liikuntatapahtumaan osallistuvan osallistumisoikeus vahvistetaan ohjaajan toimesta myClub Coach -mobiilisovelluksella tai itsepalvelupisteellä (Aulamoodi-lisäpalvelu) ja osallistujan läsnäolo tapahtumaan kirjautuu automaattisesti järjestelmään seuran tilastointiin.

Harrastajan kortit löytyvät automaattisesti mobiilikorttina harrastajan myClub-sovelluksesta.

Tutustu käyttöohjeisiin

Katso video-ohje käyttöönotosta

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub