Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Turnauskahvit MobilePaylla

10.05.2019
Uutiset

Futisseura Pakkalan Palloseurassa turnauksien kahvio- ja seuratuotemyynnissä hyödynnetään MobilePayn mobiilimaksuja ja MyShop Myyntipistettä. Kahvit ja makkarat on helppo ostaa swaippaamalla eikä tapahtumavieraiden näin tarvitse kantaa käteistä mukanaan. PPS:n toiminnasta ja MyShop Myyntipisteen hyödyistä seuralle kertoo varapuheenjohtaja Pauli Ikonen.

9255i0

Pakkalan Palloseura on vuonna 2006 perustettu jalkapallon erikoisseura Vantaalta. Nuoresta iästään huolimatta PPS:ssa arki sujuu mainiosti ja ote seuran kehittämiseen on tuore ja moderni. Laadukkaan urheiluseuratoiminnan kehittämiseen halutaan todella panostaa. Esimerkiksi valmennusosaamista on haettu Espanjasta asti yhteistyöllä RCD Espanyolin akatemian kanssa. Myös olosuhteisiin, ulkoiseen ilmeeseen sekä seuran kokonaisvaltaiseen toimivuuteen halutaan satsata. PPS:n kotikenttänä toimii Kartanonkosken urheilupuisto Vantaalla, jossa puitteet juniorijalkapalloilulle ovat loistavat. Seurassa pelaajien ja harrastajien määrä on yhteensä noin 500 lasta ja aikuista, joten harjoituksia, pelejä, turnauksia ja muita tapahtumia “Kartsin” kentällä todella riittää.

Turnauksien ja muiden tapahtumien yhteydessä yleisöä ja pelaajia varten myynnissä on erilaisia kahviotuotteita, mitä varten PPS alkoi hyödyntämään MyShop Myyntipiste -palvelua myClubin kautta. MyShop Myyntipisteen avulla seura voi rahastaa helposti kahviotuotteita MobilePayn mobiilimaksuja hyödyntäen. PPS:ssa MyShopia on hyödynnetty jo usean ikäluokan tapahtumissa ja myynnissä on ollut urheiluseurojen kahvioiden klassikkotuotteita eli kahvia, makkaraa, sämpylöitä ja leivonnaisia. Juuri siis niitä herkkuja, joita onnistuneeseen turnauspäivään kuuluu!

PPS pojat 07 -joukkue
PPS pojat 07 -joukkue

Pauli Ikosen mukaan PPS:ssa otettiin MyShop käyttöön, koska käteisen rahan rinnalle haluttiin moderni maksutapa turnauksiin. Seuralla oli aiemmin käytössä maksupäätelaite, jonka tilalle haluttiin nykyaikaisempi, kätevämpi ja edullisempi vaihtoehto. Kahviotuotteiden lisäksi MyShop Myyntipistettä on Pakkalan Palloseurassa hyödynnetty seuran fanituotteiden myynnissä. MyShopin ja mobiilimaksujen käytöstä on PPS:ssa saatu positiivisia kokemuksia, ja niiden hyödyntämistä aiotaan jatkaa myös tulevissa turnauksissa ja muissa tapahtumissa.

MyShop Myyntipisteen avulla asiakas voi maksaa esimerkiksi juuri kahvit ja makkarat kätevästi puhelimellaan muutamassa sekunnissa MobilePayn sovelluksella. Maksaminen tapahtuu joko QR-koodin tai 5-numeroisen lyhytnumeron avulla, jotka saa helposti tulostettua suoraan seuran myClub-järjestelmästä. Asiakas lukee myyntipisteellä näkyvillä olevan QR-koodin tai naputtaa lyhytnumeron puhelimeensa, syöttää oikean summan, nappaa kahvin tai makkaran mukaansa ja lähtee nauttimaan tapahtumasta. Seura saa arvokkaita tuloja myynnistä itselleen, jotka kilahtavat suoraan seuran tilille. Kurkkaa Youtubesta video MyShop Myyntipisteen helposta käytöstä!

9255i2

MyShop Myyntipiste sopii kaikille urheiluseuroille lajista ja koosta riippumatta. MobilePayn mobiilimaksujen käyttäminen on arkipäivää lukuisille suomalaisille, joten niiden hyödyntäminen urheilutapahtumien myyntipisteillä todella kannattaa. MobilePaylla tehdään kuukausittain yli miljoona rahansiirtoa ja käyttäjäkunta on erittäin laaja. MobilePayn mobiilimaksut ja MyShop Myyntipiste ovat todella täsmäratkaisuja urheiluseurojen varainhankintaan tapahtumissa. Pääkäyttäjä voi aktivoida lisäpalvelun seuralleen myClubista, minkä jälkeen tarvitsee vain rekisteröityä MyShopin käyttäjäksi.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub