Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Swaippaa pullakahvit MobilePaylla: MyShop Myyntipiste sopii kaikille urheiluseuroille

15.11.2018
Uutiset

MyShop Myyntipisteen ovat ottaneet käyttöönsä jo lukuisat seurat ympäri Suomen. MyShop Myyntipiste on ehdottomasti paras ratkaisu urheiluseurojen tapahtumien myyntipisteiden rahastukseen. Artikkelissa esitellään MyShopin keskeisimmät hyödyt isoille ja pienille urheiluseuroille

Turnauspäivä koittaa. Urheilupuiston piha on täynnä autoja, sillä turnaukseen osallistuu satoja junioreita vanhempineen. Loistava tilaisuus siis myydä kahvia, makkaraa, arpoja ja seuratuotteita! “Onneksi seuramme otti MobilePayn MyShopin käyttöön myClubin kautta. Seuramme on kasvanut valtavasti ja näitä tapahtumia on lähes joka viikonloppuna ympäri vuoden. Mobiilimaksaminen on tosi helppoa sekä meille että asiakkaille”, toteaa kokenut kahviovastaava.

9078i0

Helppo, helpompi, helpoin mobiilimaksaminen. MobilePayn MyShop on urheiluseuroille paras ratkaisu rahastukseen tapahtumissa. Tuttu tilanne urheiluväelle on makkarakoju tai kahvio täynnä ihmisiä jonottamassa omia herkkujaan. Turnauspelit kun sattuvat loppumaan aina samaan aikaan, jolloin kaikki tarvitsevat tankkausta. Käteismaksaminen on hidasta ja vanhanaikaista. Vaihtorahat loppuvat kesken ja käteiskassaa pitää vahtia. Mobiilimaksuilla näitä ongelmia ei synny.

MobilePayn mobiilimaksuilla turnausvieraat voivat maksaa ostoksensa todella kätevästi 5-numeroisen lyhytnumeron tai QR-koodin avulla, jotka ovat esillä myyntipisteellä. Asiakas maksaa tuotteensa itse sovelluksella, joten ei muuta kuin kahvi ja pulla asiakkaalle matkaan ja myynti jatkuu. Eikä haittaa, jos seuralla on useita tapahtumia saman päivän aikana, sillä lyhytnumeroita ja myyntipisteitä voi perustaa niin monta kuin tarvitsee. Seuran myyntipisteet ja niiden lyhytnumerot löytyvät kätevästi myös myClubista, josta kahvio- tai fanituotevastaavan on helppo valita oikea myyntipiste ja lyhytnumero.

Hallitse sovelluksella. MyShopin sovelluksella pääset MobilePay-portaaliin, jossa voit  hallinnoida kaikkia MobilePay-maksuja ja luoda esimerkiksi uusia myyntipisteitä.  Sovelluksella voit myös tehdä puhelimestasi maksupäätteen! Voit siis vastaanottaa lähimaksuja ilman erillisiä laitteita lyhytnumeroilla maksamisen lisäksi.

Edullinen ja suosittu maksutapa. Miksi investoida kalliiseen maksupäätteeseen, jos maksamisen ja rahastamisen urheilutapahtumissa voi hoitaa MobilePayn MyShopilla? Kiinteitä kuluja ei ole, sillä seura maksaa vain toteutuneista maksutapahtumista pienen pienen summan. myClubin puolella lisäpalvelu on maksuton kaikille myClubin asiakkaille. MobilePayn on ladannut käyttöönsä jo yli miljoona suomalaista, joten pienestä jutusta ei ole kyse. MobilePay toimii kaikissa älypuhelimissa ja se on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille.

Sopiiko MyShop Myyntipiste myös pienelle seuralle?

Ehdottomasti sopii. MyShop on erinomainen ratkaisu myös pienen seuran varainhankinnan kehittämiseen. Ensinnäkin palvelun kustannus on sidottu vain toteutuneisiin maksutapahtumiin, joten MyShop on pienellekin seuralle aina edullinen ja yllätyskuluja ei tule. Pienillä seuroilla voi usein olla tapahtumia vain harvakseltaan, joten MyShop on loistava ratkaisu tuotemyynnin hoitamiseen tapahtumissa. Miksi vuokrata tai ostaa kallis maksupäätelaite tai kantaa mukana käteiskassaa, jos maksut voi vastaanottaa mobiilimaksuilla?

9078i1

MobilePayn MyShopilla suoritetusta maksutapahtumasta aiheutuva kulu on selvästi edullisempi kuin markkinoilla olevien maksupäätelaitteiden transaktiokulut. Kun huomioidaan se, että MyShopista ei aiheudu sopimus- tai kuukausimaksuja, niin seurat säästävät pitkän pennin käyttämällä MyShopia.

Mobiilimaksamiseen ei liity käteiskassan kaltaisia riskejä ja hankaluutta. Pienellä seuralla ei usein ole toimistoa, jossa säilyttää seuran omaisuutta. Mobiilimaksuja käyttämällä seuran ansaitsemat rahat ovat varmasti turvassa, sillä MobilePayn maksut kilahtavat suoraan tilille. Jäsenten ei tarvitse säilyttää seuran käteisvaroja kotonaan satunnaisia tapahtumia varten ja huolehtia niitä tapahtumapaikoille. MobilePayn MyShop on aina valmiina.

myClub suosittelee lämpimästi MyShop Myyntipiste -lisäpalvelun hankkimista kaikille urheiluseuroille. Seuran pääkäyttäjä voi tilata MyShop Myyntipisteen myClubista seuranne käyttöön! MyShop tukee täydellisesti helpompaa, modernimpaa ja turvallisempaa urheiluseura-arkea, mikä on linjassa myClubin ydinajatuksen kanssa. Kun urheiluseuran hallinto ja taustatoimenpiteet hoituvat helposti, niin itse urheilusta voidaan nauttia täysillä.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub