Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

HIFK:n kiekkojunnut myClub-Provalmennus-luistelutreeneissä

03.12.2018
Uutiset

“Skating makes a player” kuuluu luistelun huippuammattilaisista koostuvan Provalmennuksen motto. myClub järjesti yhteistyössä Provalmennuksen kanssa luistelutreenitapahtuman Helsingin IFK:n 07-joukkueelle. Jäällä näkyi samaan aikaan vuosikymmenien kokemuksen takaama rautainen valmennusosaaminen ja kiekkojunnujen innostus ja ilo jääkiekkoon.

myClubin ja Provalmennuksen luistelutreeneissä Malmin jäähallilla oli melkoinen vilinä, kun reilu 30 Helsingin IFK:n 07-joukkueen pelaajaa pääsi hiomaan luistelutekniikkaansa Provalmennuksen opissa. Nuorien tulevaisuuden jääkiekkotähtien luistelun kehittämisen keskiössä on monipuolisen teränkäytön oppiminen sekä oikean peli- ja luisteluasennon oivaltaminen. “Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa” pätee erinomaisesti luisteluun; kun nuorena oppii hallitsemaan kehoa jäällä ja käyttämään luisteluun oikeita lihaksia, on jatkossa helpompi kehittyä yhä paremmaksi luistelijaksi ja pelaajaksi. Yksinkertaisia asioita tehdään laadukkaasti ja toistoja tarvitaan paljon.

 

Teränkäyttö ja peliasento haltuun!
Teränkäyttö ja peliasento haltuun!

Provalmennuksen päävalmentaja Esa Puolakka kertoo, että luisteluvalmennukselle löytyy kysyntää vuosi vuodelta yhä enemmän. Luistelu on jääkiekossa keskeinen osa-alue, jota tulee kehittää oikein nuoresta iästä asti. Puolakka korostaa valmentajien ammattitaitoa, jotta tulos on paras mahdollinen. Provalmennuksen tiimiin kuuluu vain luistelun todellisia osaajia, sillä joukkueille ja pelaajille halutaan tarjota parasta mahdollista valmennusta.

myClub-Provalmennus-luistelutreeneissä paikalla oli Provalmennuksen puolelta Esan lisäksi Markus Puolakka. Molemmilla herroilla on pitkä kokemus luistelusta ja näin ollen vankka tietämys ja ammattitaito. Molemmat ovat entisiä olympiatason urheilijoita, sillä Esa edusti Suomea pikaluistelussa Lake Placidin olympiakisoissa 1980 ja Markus Vancouverissa 2010. Kokonaisuudessaan valmennustiimiin kuuluu viisi valmentajaa, jotka sekä valmentavat että kouluttavat valmentajia. Laadukas tekeminen on aina Provalmennuksen toiminnna ytimenä – oli kyseessä sitten ammattilais- tai juniorijoukkue. Skating makes a player!

9091i1

 

Päävalmentaja Esa näyttää mallia
Päävalmentaja Esa näyttää mallia

 

Harjoitus tekee mestarin
Harjoitus tekee mestarin

9091i4

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub