Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Puhtia seurasi toimintaan – Puhti Lab

27.05.2019
Uutiset

Julkaisimme tänään myClubiin Varainhankinta -osion, jossa voit tutustua urheiluseuratoimintaa tukeviin varainhankintapalveluihin. Voit käynnistää oman varainhankintakampanjan valitsemasi palvelun avulla ja kerätä varoja seuralle.

Esittelyssä Puhti Lab Oy

Puhti Lab tarjoaa seuralle mahdollisuuden tehdä innovatiivista varainhankintaa verkkosivuilla, uutiskirjeissä, Facebookissa tai Whatsappissa. Samalla seura on mukana viemässä eteenpäin ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa ja edistämässä jaksamista.

Puhti Lab Oy – Uskomme, että jokainen meistä ansaitsee enemmän puhtia

TUTUSTU PUHTI LABIIN TÄSTÄ

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub