Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Suunnistuskoulusta kansainvälisiin kisoihin

27.10.2020
Suositukset

Porilaisessa suunnistusseurassa Rastikarhuissa myClub on täysillä käytössä. Erityisesti laskutus ja maksujen seuranta on helpottunut seurassa merkittävästi. Rastikarhujen toiminnasta ja myClubin roolista seurassa kertoo pitkäaikainen seura-aktiivi Manne Willman.

Suunnistus on yhdistelmä kovaa kestävyysurheilua, kartanlukutaitoa ja paineensietokykyä. Harrastusvälineet ovat varsin edulliset ja tapahtumapaikkana toimii metsä. Vaikka itse liikuntasuoritus tehdään useimmiten yksin rastilta rastille, suunnistus on sosiaalinen laji. Lajin tapahtumissa tunnelma on todella yhteisöllinen.

Porilainen Rastikarhut oli ensimmäisiä suunnistuksen erikoisseuroja, joka otti myClubin käyttöönsä. Seurassa haluttiin helpottaa kokonaisvaltaisesti noin 300 jäsenen hallintaa, jäsen- ja toimintalaskutusta, viestintää ja tapahtumailmoittautumisia. myClubin tärkeimmät ominaisuudet ovat siis laajasti käytössä seurassa. Vanhoista toimintatavoista ja exceleistä päästiin Willmanin mukaan hyvin eroon. Tavoitteena oli saada kaikki hallintotoiminnot saman helpon järjestelmän alle.

Raastikarhujen suunnistajia Nuorten Jukolassa kesällä 2020.
Raastikarhujen suunnistajia Nuorten Jukolassa kesällä 2020.

myClubin käyttöönoton myötä isoin muutos koettiin laskutuksen helpottumisessa. “Laskutuksen saa hoidettua muutamassa minuutissa ja virheiden määrä on pienentynyt. Myös Pankkiyhteys-lisäpalvelu sekä Procountor-integraatio ovat helpottaneet selvästi seuran toimintaa ”, Willman kertoo.

Myös viestintä ja tapahtumahallinta hoidetaan myClubin kautta. myClubissa yhteystiedot pysyvät ajantasalla, joten sähköpostit löytävät varmasti perille oikeisiin osoitteisiin. Jäsenet ilmoittautuvat tapahtumiin joko selaimen tai mobiilisovelluksen kautta. “Monilla seuran jäsenillä myClub on käytössä myös muissa seuroissa, esimerkiksi pallopeliseuroissa, joten palvelun käyttö on koettu helpoksi sitäkin kautta.”

Vaikka isoimmat suunnistuskisat, leirit ja muu toiminta toteutetaan huhtikuusta lokakuuhun, pyörii suunnistustoiminta Rastikarhuissa lähes ympäri vuoden. Erityisesti kilpatasolla talviharjoittelu on tärkeässä roolissa. Suomen huipulla kilpailevien suunnistajien lisäksi Rastikarhuissa harrastaa kaiken ikäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia. Seuran tavoitteena on tarjota jäsenilleen laadukasta toimintaa, minkä ytimessä on luonnosta nauttiminen sekä fyysisen ja psyykkisen kunnon kohottaminen.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub