Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Tapanilan Erän Ju-jutsu suosittelee myClubia

10.03.2011
Suositukset

Tapanilan Erän Ju-jutsu on Tapanilan Urheilukeskuksessa toimiva kamppailuseura. Lajivalikoimiin kuuluu Ju-jutsu 2000 (toiselta nimeltään Saksalainen Ju-jutsu), Brasilialainen ju-jutsu sekä Kali Sikaran.Seura on perustettu 1994 ja aktiiviharrastajia on noin 200.

 

7148i0

 

”myClubin käyttö on helpottanut toimintaamme monella tavalla. Jäseniin on helpompi saada yhteys sähköpostitse tai tekstiviestein. Tiedottaminen on nopeutunut ja monistettujen jäsentiedotteiden jakamiseen ei tarvitse käyttää aikaa eikä energiaa.

Pankkisiirtolomakkeiden ja maksun valvonta on saatu suurimmaksi osaksi poistettua salilta. Tämä on helpottanut ohjaajien työtä. Ohjaajien tehtävä on rekisteröidä harjoituksissa kävijät. Tämän tapahtuu kannettavalla tietokoneella ja viivakoodilukijalla. Toimenpide vie aikaa suunnilleen saman verran kuin aikaisempien pahvisten korttien puumerkkaus.

Jäsenrekisterin ajantasaisuus on myös hyvä. Paikallaolo seurannan avulla nähdään helposti ketkä ovat aktiivisia jäseniä ja ketkä ovat lopettaneet. Aiemmin tämän tiedon saamiseen meni lähes kalenterivuosi. Samalla laskutusta on voitu aikaistaa. Ennen laskut päästiin jakamaan harjoituskauden alettua. myClubin myötä laskut voidaan lähettää ennen kauden alkua ja eräpäivä laittaa heti kauden alkuun. Näin saatavat on nopeammin seuramme käytettävissä.

myClubin väki on antanut kiitettävästi tukea ongelmatilanteissa. Myös myClubiin liittyvät kehitysehdotukset on huomioitu ja toteutettu nopealla aikataululla.

Seuramme vastuuhenkilöt ovat kokeneet myClubin käytön helpoksi. Voimme siis vilpittömästi suositella myClubin käyttöä jokaiselle urheiluseuralle.”

Mika Holopainen, Tapanilan Erän Ju-jutsu

 

Lisätietoja: www.jujutsuliitto.fi/tapanilanera

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub