Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Aitajuoksija Viivi Lehikoinen ja myClub yhteistyöhön

12.06.2019
Uutiset

myClub tekee työtä urheiluseurojen taustalla, joten yhteistyöllä haluamme yhdessä nostaa esille suomalaisten urheiluseurojen merkityksellisyyttä ja tärkeää työtä. Viivi on kasvanut suomalaisten urheiluseurojen toiminnassa nuorten maailman huipulle ja jatkaa valmentautumistaan HIFK:ssa nyttemmin ammattiurheilijana.

Viivi Lehikoinen on 20 vuotta täyttävä helsinkiläinen 400m aitajuoksija. Viivin kirkkaimpina kansainvälisinä saavutuksina on alle 20-vuotiaiden EM-pronssi, alle 18-vuotiaiden Euroopan mestaruus sekä European Olympic Festivalin voitto. Viivi on hallitseva naisten Suomen Mestari.

HIFK edustava Viivi on hallitseva Suomen mestari 400 metrin aidoissa. Ensi kesän Olympilaiset siintävät jo Viivin silmissä. Kuva: Jesse Väänänen
HIFK edustava Viivi on hallitseva Suomen mestari 400 metrin aidoissa. Ensi kesän Olympilaiset siintävät jo Viivin silmissä. Kuva: Jesse Väänänen

”Minulle urheiluseuralla on ollut harrastuksissa aina iso merkitys ja edelleen harjoittelen HIFK:n valmennusryhmän kanssa. myClubin käyttö on myös tullut tutuksi vuosien aikana ja se on mahdollistanut helpon kommunikoinnin seuran toimijoiden kanssa, oli sitten kyse omasta urheilusta tai esimerkiksi ilmoittautumisesta vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin. Lähden suurella ilolla yhteistyöhön myClubin kanssa ja jakamaan omaa tarinaani pienestä urheilukoululaisesta tähän päivään asti.”

Alkavalla kaudella Viivin päätähtäimenä on alle 23-vuotiaiden EM-kisat, oman ennätyksen parantaminen, ja sen myötä ensimmäisten aikuisten MM-kisojen, Dohan karsintarajan tavoitteleminen. Viivi puolustaa myös Suomen mestaruuttaan Kalevan kisoissa elokuussa. Myös seuraavan kauden 2020 Tokion Olympialaiset siintävät silmissä.

Yhteistyön aikana tuomme yhdessä esiin mm. Viivin urheilijapolkua ja tarinaa siitä, kuinka hän on kasvanut seuratoiminnan mahdollistamassa ympäristössä pienestä urheilukoululaisesta hallitsevaksi naisten 400m aitajuoksun Suomen mestariksi.

9297i1

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub