Aitajuoksija Viivi Lehikoinen ja myClub yhteistyöhön

myClub tekee työtä urheiluseurojen taustalla, joten yhteistyöllä haluamme yhdessä nostaa esille suomalaisten urheiluseurojen merkityksellisyyttä ja tärkeää työtä. Viivi on kasvanut suomalaisten urheiluseurojen toiminnassa nuorten maailman huipulle ja jatkaa valmentautumistaan HIFK:ssa nyttemmin ammattiurheilijana.

Viivi Lehikoinen on 20 vuotta täyttävä helsinkiläinen 400m aitajuoksija. Viivin kirkkaimpina kansainvälisinä saavutuksina on alle 20-vuotiaiden EM-pronssi, alle 18-vuotiaiden Euroopan mestaruus sekä European Olympic Festivalin voitto. Viivi on hallitseva naisten Suomen Mestari.

HIFK:ta edustava Viivi on hallitseva Suomen mestari 400 metrin aidoissa. Ensi kesän Olympilaiset siintävät jo Viivin silmissä. Kuva: Jesse Väänänen

”Minulle urheiluseuralla on ollut harrastuksissa aina iso merkitys ja edelleen harjoittelen HIFK:n valmennusryhmän kanssa. myClubin käyttö on myös tullut tutuksi vuosien aikana ja se on mahdollistanut helpon kommunikoinnin seuran toimijoiden kanssa, oli sitten kyse omasta urheilusta tai esimerkiksi ilmoittautumisesta vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin. Lähden suurella ilolla yhteistyöhön myClubin kanssa ja jakamaan omaa tarinaani pienestä urheilukoululaisesta tähän päivään asti.”

Alkavalla kaudella Viivin päätähtäimenä on alle 23-vuotiaiden EM-kisat, oman ennätyksen parantaminen, ja sen myötä ensimmäisten aikuisten MM-kisojen, Dohan karsintarajan tavoitteleminen. Viivi puolustaa myös Suomen mestaruuttaan Kalevan kisoissa elokuussa. Myös seuraavan kauden 2020 Tokion Olympialaiset siintävät silmissä.

Yhteistyön aikana tuomme yhdessä esiin mm. Viivin urheilijapolkua ja tarinaa siitä, kuinka hän on kasvanut seuratoiminnan mahdollistamassa ympäristössä pienestä urheilukoululaisesta hallitsevaksi naisten 400m aitajuoksun Suomen mestariksi.

myClubilla on ilo olla mukana nuoren urheilijan matkalla kohti kansainvälistä huippua ja unelmaa Olympialaisista. Urheiluseurojen rooli Suomessa on valtavan tärkeä, missä myClub on vahvasti mukana. Perinteisessä yleisurheilussa myös Viivin kaltaisten huippujen taustalla seuran tuki on usein korvaamaton, joten arvokasta seuratyötä on tärkeää tuoda esiin!