Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

API-rajapinta / järjestelmäintegraatiot

12.02.2015
Uutiset

Helmikuussa julkaisimme myClubiin ohjelmistokehitysrajapinnan (API). Api-rajapinnan avulla muut järjestelmät voivat integroitua seuran myClub-palveluun ja hyödyntää myClubin tarjoamia palveluita turvallisesti ja hallitusti. Ohjelmistokehitysrajapintaan voi tutustua osoitteessa https://help.myclub.fi/api .

Alla esittelemme kiinnostavia kumppaneita, jotka ovat rakentaneet tai rakentamassa integraatioratkaisua myClubiin. Tutustu!

Täysautomagikkaa urheiluseuran toimintaan

myClub-tiimi

 

 

Sportonline – Vuoromestari

Vuoromestari on helppokäyttöinen kenttävuorojen hallintajärjestelmä, joka on tarkoitettu liikuntakeskuksien, hallien ja urheiluseurojen käyttöön. Vuoromestaria käyttää mm. Espoon Kiekkoseura ry, Espoon Palloseura ry, Tappara ry, Ilves ry ja Koovee ry

myClub-integroinnin hyödyt seuralle?

Vuoromestari-järjestelmässä on toteutettu järjestelmäliittymä myClubiin, jonka avulla seurat saavat isoja hyötyjä seuraavasti:

  • Kenttävuorojen tallentuessa Vuoromestari-järjestelmään, päivittyvät harjoitus- ja pelivuorot automaattisesti tapahtumiksi myClubiin seuran kaikille joukkueille vuorovarausten mukaisesti. Joukkueenjohtajien ei tarvitse erikseen käsin etsiä joukkueen harjoitusvuoroja varausjärjestelmästä ja päivittää vuoroja myClubiin, jotta joukkueen pelaajat voivat ilmoittautua tapahtumiin.
  • Kenttävuorojen laskuttajan ei tarvitse kuin painaa nappia ja kenttävuorojen laskutus tapahtuu automaattisesti vuoromestarin toimesta toteutumien mukaan. Laskut lähetetään myClubin kautta vuorojen varaajille tai joukkueille ja laskut tallentuvat keskitetysti myClubiin maksuseurantaan sekä raportointiin.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä marko.vihriala@sportonline.fi

Asio-kenttävarausohjelmisto

Asio-kenttävarausohjelmistolla hallinnoit joukkueiden kenttävaraukset tehokkaasti ja joustavasti. Asio-kettävarausohjelmisto on tarkoitettu urheiluseuroille ja halleille. Järjestelmätoimittajalla on liittymisvalmius myös muihin urheiluseuran järjestelmiin.Tutustu kenttävarausohjelmistoon Asio-Datan järjestämässä seminaarissa perjantaina 6.3.2015 klo 9:30-12:30. Tilaisuus pidetään Fazer-salissa (C-331) Kauppakorkeakoulun päärakennuksessa osoitteessa Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki. Kokemuksiaan kertovat mm. Helsingin Jalkapalloklubi HJK sekä Espoon Palloseura EPS jalkapallojaos.

Varaa seminaaripaikkasi heti ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen asio@asio.fi viimeistään 17.2.2015.

Kerro viestissäsi yhteystietosi ja edustamasi seura, sekä osallistutko Asio-lounaalle. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista. Voit myös välittää seminaarikutsun muille seurasi toimihenkilöille.

 

Tapanilan Erän Ju-jutsu / Harjoitusseuranta Windows-puhelimella

Tapanilan Erän Ju-jutsu kehitti Windows-matkapuhelinsovelluksen, jolla valmentajat merkitsevät helposti harjoittelijat läsnäolleiksi lukemalla puhelimen kameralla harjoittelijoiden jäsenkortissa olevan viivakoodin. Sovellus toimii off- ja on-line tilassa ja siinä on järjestelmäliittymä myClubin tapahtumien hallintaan. Läsnäoloseurannan avulla seura muuttaa jäsenrekisterin reaaliaikaiseksi. Seuralla on tiedossa kuka on aktiivinen, kuka lopettamassa, kuka lopettanut. Jäsenrekisteri pysyy helposti ajanmukaisena ja seura osaa viestiä ja laskuttaa oikein.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä support@myclub.fi

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub