Blogi

API-rajapinta / järjestelmäintegraatiot

12.02.2015
Uutiset

Helmikuussa julkaisimme myClubiin ohjelmistokehitysrajapinnan (API). Api-rajapinnan avulla muut järjestelmät voivat integroitua seuran myClub-palveluun ja hyödyntää myClubin tarjoamia palveluita turvallisesti ja hallitusti. Ohjelmistokehitysrajapintaan voi tutustua osoitteessa https://www.myclub.fi/api/public.html .

Alla esittelemme kiinnostavia kumppaneita, jotka ovat rakentaneet tai rakentamassa integraatioratkaisua myClubiin. Tutustu!

Täysautomagikkaa urheiluseuran toimintaan

myClub-tiimi

 

 

Sportonline – Vuoromestari

Vuoromestari on helppokäyttöinen kenttävuorojen hallintajärjestelmä, joka on tarkoitettu liikuntakeskuksien, hallien ja urheiluseurojen käyttöön. Vuoromestaria käyttää mm. Espoon Kiekkoseura ry, Espoon Palloseura ry, Tappara ry, Ilves ry ja Koovee ry

myClub-integroinnin hyödyt seuralle?

Vuoromestari-järjestelmässä on toteutettu järjestelmäliittymä myClubiin, jonka avulla seurat saavat isoja hyötyjä seuraavasti:

 • Kenttävuorojen tallentuessa Vuoromestari-järjestelmään, päivittyvät harjoitus- ja pelivuorot automaattisesti tapahtumiksi myClubiin seuran kaikille joukkueille vuorovarausten mukaisesti. Joukkueenjohtajien ei tarvitse erikseen käsin etsiä joukkueen harjoitusvuoroja varausjärjestelmästä ja päivittää vuoroja myClubiin, jotta joukkueen pelaajat voivat ilmoittautua tapahtumiin.
 • Kenttävuorojen laskuttajan ei tarvitse kuin painaa nappia ja kenttävuorojen laskutus tapahtuu automaattisesti vuoromestarin toimesta toteutumien mukaan. Laskut lähetetään myClubin kautta vuorojen varaajille tai joukkueille ja laskut tallentuvat keskitetysti myClubiin maksuseurantaan sekä raportointiin.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä marko.vihriala@sportonline.fi

Asio-kenttävarausohjelmisto

Asio-kenttävarausohjelmistolla hallinnoit joukkueiden kenttävaraukset tehokkaasti ja joustavasti. Asio-kettävarausohjelmisto on tarkoitettu urheiluseuroille ja halleille. Järjestelmätoimittajalla on liittymisvalmius myös muihin urheiluseuran järjestelmiin.Tutustu kenttävarausohjelmistoon Asio-Datan järjestämässä seminaarissa perjantaina 6.3.2015 klo 9:30-12:30. Tilaisuus pidetään Fazer-salissa (C-331) Kauppakorkeakoulun päärakennuksessa osoitteessa Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki. Kokemuksiaan kertovat mm. Helsingin Jalkapalloklubi HJK sekä Espoon Palloseura EPS jalkapallojaos.

Varaa seminaaripaikkasi heti ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen asio@asio.fi viimeistään 17.2.2015.

Kerro viestissäsi yhteystietosi ja edustamasi seura, sekä osallistutko Asio-lounaalle. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista. Voit myös välittää seminaarikutsun muille seurasi toimihenkilöille.

 

Tapanilan Erän Ju-jutsu / Harjoitusseuranta Windows-puhelimella

Tapanilan Erän Ju-jutsu kehitti Windows-matkapuhelinsovelluksen, jolla valmentajat merkitsevät helposti harjoittelijat läsnäolleiksi lukemalla puhelimen kameralla harjoittelijoiden jäsenkortissa olevan viivakoodin. Sovellus toimii off- ja on-line tilassa ja siinä on järjestelmäliittymä myClubin tapahtumien hallintaan. Läsnäoloseurannan avulla seura muuttaa jäsenrekisterin reaaliaikaiseksi. Seuralla on tiedossa kuka on aktiivinen, kuka lopettamassa, kuka lopettanut. Jäsenrekisteri pysyy helposti ajanmukaisena ja seura osaa viestiä ja laskuttaa oikein.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä support@myclub.fi

***

 

Laskujen Perintä -lisäpalvelu

Laskujen perintä -lisäpalvelu tarjoaa rahastonhoitajalle helpon ja asiallisen tavan periä maksamattomia laskuja.
Rahastonhoitaja voi valita erääntyneet laskut ja siirtää laskut perintään muutamalla klikkauksella.
Perityt laskut ja laskujen korot maksetaan perintätoimiston toimesta suoraan seuran määrittelemälle tilille.myClub laskutus integroituu Suomen Perintätoimisto Oy:n järjestelmään, jota hyödyntämällä erääntyneet laskut voidaan aktivoida Suomen Perintätoimisto Oy:n suorittamaksi perintätoimeksiannoksi.

Laskujen perintä -lisäpalvelun hyödyt seuralle?

 • Helppo ja nopea tapa siirtää maksamattomat laskut perintään
 • Perinnän onnistuessa pääoma ja viivästyskorot tilitetään täysimääräisenä asiakkaalle
 • Laskujen perintä hoidetaan asiallisesti ammattilaisten toimesta
 • Maksuohjelmat sovitaan neutraalisti asianomaisten ja perintätoimiston välillä
 • Laskujen maksut nopeutuvat ja laskut maksetaan ajallaan
 • Aikaa vapautuu seuratoimintaan ja sen kehittämiseen
 • Maksuliikenteen seuranta samassa järjestelmässä

 

 • Aloitusmaksu: 0,00 €
 • Käyttömaksu: 0,00 € / toimeksianto
 • Tilaus myClub ”Asetukset”->”Lisäpalvelut”

Kaikki samassa seuran jäsenpalvelussa

Seuratoiminnan tärkeimpien toimintojen hallinta: jäsenrekisteri, laskutus, viestintä, tapahtumat ja paljon muuta.