Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Lisää älyä raportteihin

18.06.2015
Uutiset

Kesäkuun päivityksessä uusimme myClubin raportoinnin ja toimme entistä käyttäjäystävällisemmän raportointikokonaisuuden. Raportit säilyttävät nyt kontekstin käytettyjen hakukriteerien mukaisesti ja kaaviot ovat aiempaa interaktiivisempia.

Ohessa lyhyt yhteenveto käytettävissä olevista raporteista.

 

1. Laskutus -sivun raportit

Laskutus-sivulla on nyt oma ”Raportit” -sivu, jossa voit tutkia valituilla laskusuodatimilla raportteja. Raportit -sivulla voit valita välilehdistä haluamasi laskutusraporttikokonaisuuden:

 • Laskun tila – raportissa näet laskujen tilan mukaisesti laskujen summat ja lukumäärät
 • Ryhmä – raportissa näet laskujen ryhmien mukaisesti laskujen summat ja lukumäärät
 • Laskutuskategoria – raportissa näet laskurivien laskutuskategorioiden mukaisesti summat ja lukumäärät
 • Verokanta -raportissa näet laskurivien verokantojen mukaisesti summat ja lukumäärät

 

Laskuraportti laskutuskategorioittain
Laskuraportti laskutuskategorioittain

 

2. Jäsenet -sivun raportit

 • Aktiivisuus – raportissa näet jäsenlistan hakukriteerien mukaisesti jäsentesi aktiivisuuden seurassa, sekä ilmoittautumisen että osallistumisen suhteen. Kun klikkaat henkilön nimeä, saat tarkempaa lisätietoa aktiivisuudesta.
 • Ikä ja Sukupuoli – raportissa näet jäsenlistan hakukriteerien mukaisesti jäsentesi ikä- ja sukupuolijakauman.
 • Kotipaikkakunnat -raportissa näet jäsenlistan hakukriteerien mukaisesti jäsentesi kotipaikkakunnat ja postinumerot
 • Organisaatio -raportissa näet myClubissa määritellyn organisaatiohierarkian seurallesi.
 • Jäsenen aktiivisuus – näet yksittäisen jäsenen aktiivisuustilastoja avaamalla valitun henkilön jäsenkortin ja klikkaamalla ”Aktiivisuus”-linkkiä

 

 

Jäsenten kotipaikkakunnat -jakauma
Jäsenten kotipaikkakunnat -jakauma

Jäsenten kotipaikkakunnat -jakauma

 

 

3. Tapahtumat -sivun raportit

 • Ikä ja Sukupuoli – raportissa näet tapahtumiin osallistuneiden henkilöiden ikä- ja sukupuolijakauman valitulla aikavälillä. Raportti tuo lisäarvoa seuralle kun myClubilla suoritetaan tapahtumissa läsnäoloseurantaa.
 • Kotipaikkakunnat -raportissa näet tapahtumiin osallistuneiden henkilöiden kotipaikkakunnat ja postinumerot valitulla aikavälillä. Raportti tuo lisäarvoa seuralle kun myClubilla suoritetaan tapahtumissa läsnäoloseurantaa.
 • Tapahtumat -raportissa näet seuraavia tilastoja valitulla aikavälillä: a) tapahtumien lukumäärä, b) osallistujien lukumäärä, c) osallistujien lukumäärä keskiarvona sekä d) yhteenveto esivalituilla ryhmittelyperusteilla. Raportti tuo parhaan lisäarvon seuralle kun myClubilla suoritetaan tapahtumissa läsnäoloseurantaa.

 

4. Oma aktiivisuus -sivu

Jäsensivulla seuran jäsen voi seurata omaa osallistumis- ja ilmoittautumisaktiivisuuttaan klikkamalla ”Oma aktiivisuus”-välilehden auki.

Seuran organisaatio
Seuran organisaatio

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub