Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

E-laskutus nyt myClubissa!

22.10.2014
Uutiset

Lokakuun päivityksessä toimme uuden Verkkolaskutus-lisäpalvelun myClubiin.

Verkkolaskutus -lisäpalvelu tarjoaa jäsenille mahdollisuuden vastaanottaa laskut vaivattomasti ja turvallisesti E-laskuina. E-lasku on pankkien kehittämä, kuluttajille tarkoitettu lasku, jonka laskuttaja toimittaa sähköisesti suoraan vastaanottajan verkkopankkiin.Verkkolaskutuksen hyödyt seuralle?

  • laskut menevät varmasti perille
  • laskut maksetaan paremmin ajoissa
  • laskut maksetaan oikealla summalla ja viitteellä

myClub laskutus integroituu verkkolaskuoperaattori Maventa Oy:n järjestelmään, jonka kautta e-laskut ohjautuvat pankkiverkkoon ja vastaanottajalle. Maventa on yksi Suomen johtavista sähköisen laskutuksen palveluntarjoajista ja verkkolaskuoperaattoreista, jonka verkkolaskupalvelut tekevät laskutuksesta helppoa, edullista ja turvallista.

1575i0

 

 

Ystävällisin terveisin,

myClub-tiimi

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub