Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClub jalkapalloseuran tukena - FC Haka Juniorit tyytyväisiä palveluun

08.02.2021
Uutiset

Perinteisessä valkeakoskelaisessa jalkapalloseurassa FC Haka Junioreissa panostetaan laatuun niin kentän laidalla kuin toimistossa. Valmennus, olosuhteet ja seuran hallinnon työkalut ovat kunnossa. Hakan toiminnasta ja myClubin roolista seurassa kertoo pitkän linjan seura-aktiivi Hannu Heikkinen.

Laskutus ja tapahtumahallinta olivat tärkeimpiä kehityskohteita, kun FC Haka Junioreissa otettiin myClub käyttöön. Mallia otettiin toisesta kaupungin seurasta, Valkeakosken Nappulaliigasta. Sittemmin seurat yhdistyivät, ja nykyään FC Haka Junioreissa on reilu 500 aktiivista jalkapallon harrastajaa. Lisäksi seurassa toimii kymmeniä valmentajia, joukkueenjohtajia, huoltajia ja muita toimihenkilöitä.

Molemmissa seuroissa aktiivisesti pitkään mukana ollut Hannu Heikkinen toteaa, että laskutuksen helppous sekä seura- että joukkuetasolla on vienyt Hakan toimintaa eteenpäin: “Aiemmin seurassa oli erilaisia käytänteitä laskutuksen suhteen, mutta myClubin käyttöönoton jälkeen laskutus on joukkueille helppoa ja seuranta vaivatonta.”

Jalkapallo on Suomen suosituin laji harrastajamääriltään, mikä näkyy myös myClub-futisseurojen määrässä.
Jalkapallo on Suomen suosituin laji harrastajamääriltään, mikä näkyy myös myClub-futisseurojen määrässä.

Myös tapahtumahallinnassa Hakalla on käytössä vain myClub, johon joukkueet ohjattiin järjestelmän käyttöönoton jälkeen. Treenit, pelit, turnaukset ja muut tapahtumat ilmoittautumisineen löytyvät myClubista. Odotettu uudistus Hakan jäsenille oli myClubin harrastajien mobiilisovellus, jolla pelaajat ja vanhemmat muun muassa hoitavat tapahtumailmoittaumiset ja päivittävät omat tietonsa. “Yhteystiedot pysyvät hyvin ajan tasalla, kun jäsenemme itse käyvät ne päivittämässä myClubissa”, Heikkinen kertoo.

FC Haka Junioreissa toiminta on laadukasta ja avointa; kaikki ovat tervetulleita seuran toimintaan. Muiden urheiluharrastusten lisäksi lasten ja nuorten vapaa-ajasta kilpailevat lukuisat muut aktiviteetit, joten urheilutoiminnan tulee olla laadukasta, kiinnostavaa ja mielekästä harrastajille.

Hakassa polku alkaa usein perhefutiksesta ja jatkuu niin pitkälle kuin pelaaja haluaa. Mahdollisuuksia tarjotaan sekä kilpa- että harrastetoiminnasta kiinnostuneille. Myös olosuhteet ovat viimeisen päälle kunnossa. Uusi halli mahdollistaa harjoittelun läpi talven, ja kesäisin seuralla on käytössä viisi nurmikenttää. Valmennukseen on myös panostettu, sillä seuralla on edustusjoukkueen kanssa useampi yhteinen valmentaja.

Ruohonjuuritason ja kentällä tapahtuvan työn tukena myClub on toiminut Hakassa hyvin ja palveluun ollaan oltu tyytyväisiä. myClub on käytössä laajasti koko seurassa, jolloin siitä saadaan eniten irti. Jalkapalloseurat ovatkin vahvimmin edustettuina myClub-perheessä: 670 myClub-seuraan kuuluu yli 100 jalkapalloseuraa ympäri Suomen.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub