Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Helpompaa kuin ikinä aiemmin - uusi Vuorosuunnittelu-lisäpalvelu on julkaistu myClubiin

22.04.2021
Uutiset

Miten jakaa kenttien vuorot tasaisesti ryhmille? Miten vuorot saadaan nopeasti käyttöön, jos ryhmä ei voikaan käyttää vuoroa? Miten tarjota ohjaajille tai valmentajille tasaisesti tunteja? Miten laskuttaa vuorot vaivatta? Miten saisi vuorot helposti myClubiin? Urheiluseuran vuorojen hallinnassa haasteita ja liikkuvia osia riittää. Uusi Vuorosuunnittelu-lisäpalvelu tuo helpon, joustavan ja avoimen ratkaisun näihin haasteisiin.

Seura suunnittelee ja jakaa vuorot joukkueille tai ryhmille muutamalla klikkauksella täydellisessä yhteispelissä myClubin kanssa. Tapahtumapaikat, ryhmät, ohjaajat ja laskutustiedot ovat yhtenäisiä myClubin kanssa. Uudet myClub-roolit Vuorosuunnittelija ja Vuorovaraaja takaavat kätevän suunnittelun. Urheiluseuran vuorojen suunnittelu ja hallinnointi ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Seuran Vuorosuunnittelija säästää työaikaansa huimasti ja pysyy kartalla, miten ja kuka vuoroja käyttää. Kalenterinäkymässä vuorojen suunnittelu on selkeää, ja listanäkymässä vuoroja voi tarkistella suodattimia käyttäen. Joukkueenjohtajat ja ryhmien vastuuhenkilöt voivat helposti hyväksyä tai hylätä heille osoitetut vuorot. Eikä vuoroja tarvitse erikseen näpytellä enää myClubiin, sillä ne siirtyvät myClubiin oikeilla tiedoilla yhdellä klikkauksella.

Vuorosuunnittelu on kehitetty yhdessä myClub-seurojen kanssa. Pilottiryhmässä oli mukana muun muassa jalkapallo-, salibandy-, jääkiekko-, koripallo-, cheerleading-, taitoluistelu-, voimistelu- ja kamppailuseuroja. Palvelu sopii loistavasti siis eri lajien seuroille.

Suunnittelu on selkeää, joustavaa ja avointa

Vuorosuunnittelun prosessi toimii tiivistetysti seuraavien vaiheiden kautta.

1. Vuorojen suunnittelu
Vuorosuunnittelija suunnittelee Vuorot varattavissa oleville ajoille ja osoittaa ne ryhmille.

2. Vuorojen vahvistus
Vuorosuunnittelija vahvistaa joko itse vuorot ryhmille tai pyytää vuoroista vahvistusta Vuorovaraajilta. Kun vuoro vahvistetaan, tallennetaan ryhmän vuoro myClubiin tapahtumaksi.

3. Vuorojen kierrätys
Ryhmän Vuoro voidaan vapauttaa muiden varattavaksi. Mikäli toinen ryhmä varaa vuoron omaan käyttöönsä siirtyy vuoron maksuvastuu myös varaavalle ryhmälle.

4. Vuorojen laskutus
Vuorosuunnittelija voi laskuttaa kaikki vuorot ryhmien yhteyshenkilöiltä. Laskut luodaan luonnostilaan myClubin laskutukseen, josta laskut julkaistaan.

Sopiva taso seuran tarpeiden mukaan

myClub-seuran pääkäyttäjä voi tilata Vuorosuunnittelun suoraan myCubista (Asetukset > Lisäpalvelut). Seura voi valita itselleen sopivan tason kolmesta vaihtoehdosta.

Tutustu eri tasoihin ja niiden ominaisuuksiin täältä. Kysy lisää tai tilaa maksuton esittely seurallesi: myynti@myclub.fi

Vuorosuunnittelun kehityksessä oli mukana mm. jalkapalloseuroja.
Vuorosuunnittelun kehityksessä oli mukana mm. jalkapalloseuroja.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub