MobilePay Invoicella seuran laskutus sukkana sisään

25.03.2021
Uutiset

myClubin palveluperheen uusimpia tulokkaita on MobilePay Invoice -lisäpalvelu, jolla seuran jäsenet voivat kuitata seuramaksut yhdellä pyyhkäisyllä. Mobiilimaksaminen on nykyään osa satojen tuhansien suomalaisten arkea, joten se soveltuu myös loistavasti modernin urheiluseuran laskutukseen. Kokemuksistaan MobilePay-laskutuksen käytöstä kertoo koripalloseura BC Nokian talouspäällikkö Pasi Hovi.

“Tuttu sovellus monille, helppo käyttää, sopii hyvin seuramaksuihin ja rahankierto nopeutuu”, kuvailee BC Nokian talouspäällikkö Pasi Hovi MobilePay Invoicen hyötyjä laskujen maksamisessa. BC Nokiassa otettiin MobilePay Invoice -lisäpalvelu heti käyttöön, kun se julkaistiin tilattavaksi myClubissa. myClub on yleisesti ollut seurassa käytössä jo monta vuotta ja se on vakiinnuttanut paikkansa korvaamattomana apuna seuran toimistolle, joukkueille, vanhemmille ja harrastajille.

BC Nokia on koripallon erikoisseura, joka on noin 500 lisenssipelaajallaan Suomen suurimpia - tarkalleen kuudenneksi isoin seura. Erillään toimivat edustusjoukkueet pelaavat naisten puolella divaria ja miehissä Korisliigaa.

BC Nokiassa MobilePay Invoice toimii erinomaisesti pallokoulun laskutuksessa.
BC Nokiassa MobilePay Invoice toimii erinomaisesti pallokoulun laskutuksessa.

Monipuolisen junioritoiminnan lisäksi seura järjestää kahden muun nokialaisen urheiluseuran - FC Nokian ja Nokian Palloseuran - kanssa pallokoulua, jolla tutustetaan alle kouluikäiset lapset liikuntaan ja pallopeleihin. “Pallokoulua vetävät kokeneet, pitkään lasten kanssa toimineet ohjaajat, jolloin lapsille ja heidän vanhemmilleen saadaan varmasti heti laadukas kokemus seuratoiminnasta. Yhdessä kolmen seuran voimin tällaisen laadukkaan pallokoulun toteutus oli mahdollista”, Hovi kertoo.

Erityisesti pallokouluun osallistuvien kohdalla nähtiin, että MobilePay-laskutus voisi toimia hyvin maksutapana. Ja toimihan se. “Muutaman kympin kuukausittainen maksu on todella helppo swaipata maksetuksi. Pallokouluun osallistuvien lasten vanhemmat ovat 30-40-vuotiaina ns. mobiilisukupolvea eli MobilePay on käytännössä kaikille jo tuttu osa arkea”, Hovi jatkaa.

Kolmen seuran pyörittämä pallokoulu toimii loistavana ensiaskeleena nokialaisille lapsille seuratoimintaan ja yleisesti liikunnan pariin. Kynnys on matala ja toiminta laadukasta. Tarkoituksena on opettaa lapsille yleisiä liikunnallisia taitoja, kehonhallintaa ja liikunnan riemua. Lajia ei tarvitse valita, vaan tärkeintä on, että on hauskaa.

Tuttu ja turvallinen MobilePay sopii täydellisesti seuramaksuihin

Lähes parilla miljoonalla suomalaisella löytyy jo MobilePay-sovellus puhelimestaan, ja käyttäjäkunnan keski-ikäkin on viime vuosina noussut; kyse ei siis ole enää vain nuorten jutusta. Mobiilimaksaminen on arkipäivää monille kavereiden kesken, verkkokaupoissa ja nykyään myös kaupan kassalla.

MobilePay-lasku on äärettömän helppo ja nopea tapa maksaa. Seura lähettää laskun normaaliin tapaan, ja jäsenen tai vanhemman puhelin piippaa. Lasku avautuu MobilePayn sovelluksessa ja sen voi pyyhkäistä maksetuksi heti. Ei viivakoodien kopiointia, viivakoodien lukua tai säätöä verkkopankin kanssa; pelkkä swaippaaminen riittää.

Kontrolli on kuitenkin aina jäsenellä, joka voi valita ja tarvittaessa muokata esimerkiksi laskun maksupäivää tai halutessaan päättää laskutuksen. Seuran näkökulmasta tärkeä asia on myös rahankierron nopeutuminen. Seura saa sille kuuluvat rahat varmasti ja nopeasti, mikä on satavarmasti tärkeä asia kaikille urheiluseuroille.


myClub-seuran pääkäyttäjä voi tilata MobilePay Invoicen suoraan myClubin hallintapuolelta (Asetukset > Lisäpalvelut). Tilauksen jälkeen seura rekisteröi itselleen MobilePay-tilin, mikäli sitä ei vielä ole tehtynä.

Ohjeet tilaukseen ja helppoon käyttöönottoon.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub