Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Kahvia ja makkaraa mobiilimaksulla

06.08.2018
Uutiset

Milloin käytit viimeksi käteistä rahaa? Ehkä kirpputorilla, ehkä urheiluseurasi turnauksen tai kilpailujen kahviossa. Eikö olisi helppoa, jos maksamiseen riittäisi käteisen sijaan älypuhelin, joka kaikilla on varmasti mukana? MyShop Myyntipiste -lisäpalvelulla seura voi rahastaa tapahtumissaan mobiilimaksujen avulla, jolloin käteistä tai kalliita maksupäätelaitteita ei tarvita.

8941i0

“Turnaus alkaa tunnin päästä, kahvit on jo kiehumassa ja makkarat tulilla. Arvatkin on jo valmiina. Hieno turnauspäivä tulossa! Muistiko kukaan muuten hankkia vaihtorahaa? Missä meidän käteiskassa on?” Kuulostaako tutulta tilanteelta? Käteiskassan kanssa säätäminen on hankalaa ja hidasta. Ihmiset ovat tottuneet muissa yhteyksissä helppoihin maksutapoihin, johon eivät kuulu kolikot ja setelit. Mobiilimaksaminen on päivän sana ja syy siihen on yksinkertainen: se on simppeliä, helppoa ja turvallista.

MobilePayn MyShop on täsmäratkaisu urheiluseuroille, jotka haluavat helpottaa myynpisteidensä rahastamista ja samalla tarjota parempaa ja modernimpaa palvelua turnauksien, kilpailujen tai muiden tapahtumien yleisölle. Asiointi myyntipisteellä nopeutuu ja rahat siirtyvät varmasti asiakkaalta seuralle. Maksut kilahtavat seuran tilille automaattisesti kerran päivässä. Seuran ei myöskään tarvitse hankkia kalliita laitteita myyntiä varten. Asiakas maksaa kahvin, makkaran tai arvan älypuhelimellaan 5-numeroisella MobilePay lyhytnumerolla, jonka seura laittaa esille vaikkapa makkarakojun seinälle.

Maksaminen MobilePayllä on helppoa kuin hengittäminen.
Maksaminen MobilePayllä on helppoa kuin hengittäminen.

Maksaminen MobilePayllä on helppoa kuin hengittäminen.

myClub integroituu MobilePayn MyShop-järjestelmään; myClubia käyttävät urheiluseurat voivat aktivoida MobilePayn MyShopin käyttöönsä suoraan myClubista, jolloin seurat voivat alkaa kerätä maksusuorituksia mobiilimaksuina tapahtumissaan. Integraation myötä urheiluseuran hallinnon lisäksi helpottuu siis myös kahvilaherkkujen ja seuratuotteiden myynti seuran tapahtumissa!

Asiakas tarvitsee vain MobilePay-sovelluksen, joka toimii kaikilla suomalaisilla pankeilla ja kaikissa älypuhelimissa. MobilePay on Suomen suosituin mobiilimaksusovellus, jonka on ladannut jo yli miljoona suomalaista ja vuonna 2017 MobilePaylla tehtiin 3,7 miljoonaa rahansiirtoa. Suosio kertoo sovelluksen hyödyllisyydestä ja turvallisuudesta, joten urheiluseurojen kannattaa ehdottomasti ottaa MobilePayn MyShop käyttöönsä.

myClub ja MobilePay tarjoavat ainutlaatuisen edun urheiluseuroille.
myClub ja MobilePay tarjoavat ainutlaatuisen edun urheiluseuroille.

myClub ja MobilePay tarjoavat ainutlaatuisen edun urheiluseuroille.

 

TARJOUS: Urheiluseuratoiminnan helpottamiseksi myClubin asiakasseurat saavat MobilePayn MyShopin veloituksetta käyttöönsä loppuvuodeksi 2018. Vie urheiluseurasi toiminta yhä modernimmalle ja helpommalle tasolle MyShopin Myyntipiste -lisäpalvelulla.

 

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub