Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Kassavirta, Sponsorit ja Jäsenkortit

28.12.2011
Uutiset

Joulukuun päivityspaketissa toimme parannuksia laskutusraportointiin, helpotimme sponsoreiden ja yhteistyökumppaneiden huomioimista järjestelmässä ja mahdollistimme joustavamman jäsennumeron ja jäsenkorttien hyödyntämisen.

1. Kassavirran seuranta ja ennustaminen

Poistimme Laskut-sivulta vanhan laskuraportin ja lisäsimme "Yhteenveto laskuista"-raportin. "Yhteenveto laskuista"-raportista nähdään kokonaiskuva tapahtuneesta (maksetut) ja tulevasta kassavirrasta (avoinna) perustuen myClub-laskutustilanteeseen.
Kaaviota tai raportin linkkejä klikkaamalla nähdään tarkempia yksityiskohtia laskuista. Raportit voidaan tarvittaessa ladata esimerkiksi exceliin kirjanpitoa varten.

Lisäsimme myös Laskut-sivulle yhteenvetorivin, josta nähdään valitun kauden sarakkeiden summat (maksaneet, maksettava yht., maksettu yht.)

2. Seuran omien jäsennumeroiden määrittäminen

Nyt myClubissa voidaan määritellä jäsenille omat seurakohtaiset jäsennumerot. Tämä on hyödyllistä kun hankitaan esimerkiksi ennalta numeroituja jäsenkortteja seuran jäsenille tai halutaan uudelleenkäyttää jo hankittuja vanhoja jäsenkortteja. Näin voidaan myClubin jäsennumeroon perustuvaa läsnäoloseurantaa/kulunvalvontaa ( viivakoodi, magneettiraita, rfid ) hyödyntää joustavasti. Jäsennumerot voi myös pitää yhtenäisinä muiden seuran järjestelmien tai asiakirjojen välillä (sportti-id, emoseuran jäsennumero, …).

Voit päivittää jäsennumerot "Jäsenet"-sivulla

  1. Klikkaa haluttua henkilöä, jolloin jäsenen muokkaustila aukeaa.
  2. ”ammu” viivakoodilukijalla tai kirjoita käsin vanhan jäsenkortin numero henkilökortin kohtaan jäsennumero

3. Tukea sponsori-, kenttävuokra-, salivuokralaskutukseen

"Yritys / Yhteisö" -kenttä

  • Monella seuralla on ollut käytännön tarve lähettää jäsenlaskujen lisäksi yhteistyökumppaneille sponsori-, kenttävuokra tai salivuokra-laskuja.

Nyt jäsen-tietueeseen on lisätty ”Yritys / Yhteisö”-kenttä, johon voidaan määritellä yhteistyökumppanin nimi. Kun yhteistyökumppani on määritelty jäsentietueeseen, tulostuu tämä myös laskuun.

"Kirjautuminen sallittu" -kenttä

  • Lisäksi on ollut toive ettei yhteystyökumppanit voisi kirjautua myClub-jäsenpalveluun. Nyt voidaan jäsenkohtaisesti määritellä ”Kirjautuminen sallittu”-kentässä voiko henkilö kirjautua myClub-jäsenpalveluun sisälle vai ei. Jos valinta poistetaan ”kirjautuminen sallittu”-kentästä, niin jäsen ei voi kirjautua enää myClub-palveluun (eikä myöskään päivittää omia yhteystietojaan).

"Resurssien-käyttö" -raportti

  • Lisäsimme "Tapahtumat"-sivun "Raportit->Tapahtumat"-raportin loppuosaan myös listauksen resurssien-käytöstä. Resurssien käyttö on jaoteltu tapahtumanimi ja paikka perusteisesti ja käyttötunnit on laskettu yhteen. Kun myClubilla merkitään tapahtumia aloitusajalla ja lopetusajalla ( esimerkiksi seura/joukkuekohtaiset sali/kenttävaraukset ), voit seurata resurssien käyttöä raportista haluamallasi aikavälillä. Saat klikkauksella tuntimäärät selville esimerkiksi sali/kenttälaskutusta varten.

4. Laskujen viitenumeroihin ennalta määritelty etuliite

Joillakin seuroilla on ollut tarve määritellä viitenumeron ensimmäiset numerot halutuiksi kirjanpitoa ja kirjanpitäjää varten. Nyt voit myClubissa määritellä viitenumeron etuliitteen max 3 numeroa.

Viitenumeron etuliite määritetään ryhmäkohtaisesti Asetukset-> Ryhmät -> "muokkaa". Viitenumeroiden etuliitteitä käytettäessä on huomioitava että viitenumeroiden pituus muodostuu vähintään 9 numeroa pitkäksi (Tällä varmistetaan yksilöllisten viitteiden viiteavaruuden riittävyys järjestelmässä).

5. Liitä myClub-logo seurasi web-sivuille

Voit liittää myClub logon web-sivuillenne kopioimalla oheisen html-koodin ja lisäämällä sen web-sivustollenne.

1087i0

<a href="www.myclub.fi"><img src="http://www.myclub.fi/images/myclub\_banneri\_204x61.jpg" /></a>

1087i1

<a href="www.myclub.fi"><img src="http://www.myclub.fi/images/myclub\_logo.png" /></a>

Kiitos palautteesta ja hyviä myClub-hetkiä,
myClub-tiimi

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub