Kaukalon kautta kesälomalle – CLH-leiri järjestetty jälleen kerran

Satoja pelejä liigakokemusta, aurinkoiset kesäkuun alkuviikot ja innokkaat nuoret jääkiekkotähdet. Leppävaaran jäähalli oli kesäkuun ensimmäisillä viikoilla täynnä vauhtia ja liikunnan iloa, kun nuoret ja hieman kokeneemmat kiekkoilijat aloittivat kesän perinteisellä leirillä.

Tänäkin vuonna Camilo Miettinen ja Petri Lammassaari järjestivät suositun CLH-leirin Espoon Leppävaarassa. Leiri vedettiin läpi nyt kuudetta kertaa kaikista haasteista huolimatta. CLH-leiri tarjoaa innokkaille nuorille kiekkoilijoille hyvät treenimahdollisuudet hauskassa ympäristössä. Leirillä tärkeänä arvona on hyvät käytöstavat ja kaikkien huomioon ottaminen.

CLH-leirillä järjestetään jäiden ohella myös kaikkea muuta monipuolista toimintaa. Tänä vuonna pojat ovat pääsivät pelaamaan katulätkää ja kaikkea muuta hauskaa: leiriläiset pääsivät takuuvarmasti kuluttamaan ylimääräisen energiansa!

Paripäiväinen leiri päätetään aina hauskaan tapahtumaan ja palkintojen jakoon. Palkintoja tärkeämpänä juttuna kuitenkin on huippukokemus, jolla nuoret kiekkotähdet pääsevät käynnistämään kesälomansa!