Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClub 10 vuotta -juhlaseminaarissa oli tunnelma katossa

04.10.2019
Uutiset

myClubin kymmenvuotista taivalta juhlittiin torstaina 3.10.2019 Helsingissä. GLO Hotel Kluuvin upeat tilat olivat tupaten täynnä heti aamulla – tunnelma tapahtumassa oli erittäin lämmin ja positiivinen!

Tapahtumaan osallistui lähes 80 vierasta, joista suurin osa oli urheiluseurojen edustajia lukuisista eri lajeista. Paikalla oli myös tavattavissa iso joukko myClubin yhteistyökumppaneita, joista kaikki tuovat myClubiin oman tärkeän lisänsä. Päivä alkoi herkullisella aamupalalla ja jatkui useammalla kiinnostavalla puheenvuorolla.

myClubin matkasta ja tulevista kausista kertoivat Taikala Oy:n toimitusjohtaja Kai Tulonen sekä teknologiajohtaja Wolfgang Kölbl. Tuoreimpina myClub-uudistuksina nostettiin esiin muun muassa läsnäoloseurannan digitalisoinnin huippuominaisuudet myClub Coach -sovellus ja Kortit-lisäpalvelu. Seuraava iso askel on jo työn alla: alkuvuodesta 2020 julkaistava harrastajien mobiilisovellus tulee viemään myClubin käytettävyyden jälleen uudelle tasolle!

Hotellin koko toinen kerros oli täynnä urheiluseuraväkeä.
Hotellin koko toinen kerros oli täynnä urheiluseuraväkeä.

Kumppanien puheenvuorot aloitti Rantalaisen Samuli Ranto , joka puhui taloushallinnon periaatteista urheiluseuroissa. Esitys piti sisällään tiukkaa taloushallinnon asiaa muun muassa yhden tilin mallista sekä Rantalaisen ja myClubin rakentamasta Netvisor-integraatiosta. Saatavien hallinta -projektista ja -lisäpalvelusta kertoi Visma Financial Solutionin Tero Salminen. Keväällä 2019 julkaistun palvelun myötä maksuseuranta ja -muistutukset sekä perintä ovat kaikki samassa paketissa, mikä on todellinen superuudistus urheiluseurojen arjen helpottamiseksi! Seuraavaksi MobilePayn Ted Kyander kertoi MobilePay MyShopin hyödyistä ja helppoudesta seuroille. Kyse on uskomattoman kätevästä tavasta hoitaa esimerkiksi turnauskahvioiden rahastusta mobiilimaksuilla!

Poutalan esityksen aiheena oli ”Mitä menestyminen vaatii?”
Poutalan esityksen aiheena oli ”Mitä menestyminen vaatii?”

Puheenvuorot päätti entinen huippu-urheilija Mika Poutala , joka kertoi innostavan tarinansa maailmanluokan pikaluistelijana. Inspiroivan esityksen aikana yleisö todella viihtyi, nauroi ja myös hiljeni kuuntelemaan Poutalan kiinnostavaa ja syvällistäkin pohdintaa menestymisestä.

Esitysten jälkeen seuraväki pääsi tutustumaan myClubin kumppaneihin. Omilla pisteillään palveluistaan kertoivat Paytrail, MobilePay, LiquidBlox, Tmi Rissanen, Puhti, Pilkkoset, Visma Financial Solutions, Rantalainen, Maventa sekä CardPlus. Päivä huipentui myClub-kakkukahveihin ja kilistelyyn. Lämpimät kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Paljon on kymmenen vuoden aikana saatu aikaan – tästä on hyvä jatkaa seuraavalle vuosikymmenelle!

P.S.  Voit katsoa tallenteet puheenvuoroista täältä

Synttäreitä juhlittiin tottakai asiaankuuluvilla myClub-kakuilla!
Synttäreitä juhlittiin tottakai asiaankuuluvilla myClub-kakuilla!

 

Seminaariin osallistui kymmenen myClubin yhteistyökumppania.
Seminaariin osallistui kymmenen myClubin yhteistyökumppania.

 

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub