Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Jäsenrekisterin helppo hallinta on myClubin ydin

15.11.2019
Uutiset

Seuratoiminnan tärkeimmät henkilöt ovat ne kymmenet, sadat tai tuhannet jäsenet, jotka ovat mukana seuranne toiminnassa. myClubilla jäsenhallinta on tehty erittäin helpoksi; tärkeimmät syyt ottaa kaikki irti myClubin jäsenhallinnasta ovat tietojen helppo ylläpito ja ajantasaisuus, seurakohtainen mukautuvuus ja tietosuoja-asioiden noudattaminen.

Jäsenrekisteri on urheiluseuralle perusvaatimus sujuvan toiminnan kannalta. Jäsentietojen lisäys, muokkaus ja poisto onnistuu myClubissa muutamalla klikkauksella. Jäsenet voivat itse liittyä seuraaan ja päivittää toimihenkilöiden pyytämät tiedot myClubissa, joten rekisteri tietoineen on aina ajan tasalla. Ajanmukaisesta rekisteristä toimihenkilö voi hakea jäseniä nopeasti käteviä suodattimia käyttämällä.

myClubissa jäsenrekisterin tiedot ja seuran ryhmärakenne räätälöidään aina seuran rakenteen ja tarpeiden mukaan. Selvää on, että esimerkiksi joukkue- ja yksilölajeilla seuran organisaatiorakenteet ovat usein erilaisia ja jäseniltä voidaan tarvita erilaisia tietoja. Tämä on huomioitu myClubissa tarkasti.

myClub on koko urheiluseuraa varten.
myClub on koko urheiluseuraa varten.

Toiminnan sujuvuuden lisäksi jäsenrekisterin ja -hallinnon tulee olla kunnossa, jotta seurat voivat noudattaa tietosuoja-asetuksen vaatimuksia. Tähän liittyy muun muassa henkilötietojen näkyvyys ja poistaminen. myClubissa on helppo rajata rooleja siten, että esimerkiksi joukkueenjohtaja käsittelee vain oman joukkueensa tietoja. GDPR:n mukaan jäsenillä on oikeus päättää, mitä tietoja heistä näytetään muun muassa seuran verkkosivustolla. myClubissa jäsentietojen näkyvyyden määrittely onnistuu helposti. 

Vaivattoman jäsenhallinnan ja ajantasaisen rekisterin myötä myös myClubin muiden toimintojen kuten laskutuksen, viestinnän ja tapahtumahallinnan hoitaminen onnistuu tarkasti ja nopeasti.

P.S. Alla olevista videoista ja artikkeleista pääset tutustumaan myClubin jäsenhallintaan!

Video: Jäsenhallinta – perustoiminnot (5:12)

Video: Seuran toimintaan liittyminen(3:10)

Video: Huomiot-sarake (2:01)

Video: Jäsentietojen massapäivitys (1:10)

Video: myClub-käyttöliittymän esittely (2:12)

Video: Suosikkisuodattimien käyttö (1:43)

 

Artikkeli: Seurakohtaisten jäsentasojen määrittely

Artikkeli: Ryhmärakenteen luonti ja järjestely

Arikkeli: Seuran jäsenkenttien määrittely

Artikkeli: Käyttöoikeuksien eli roolien määrittely

Kaikki artikkelit jäsenhallintaan: Kattavat ohjeet jäsenhallintaan

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub