Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClubin vuosi 2019 – kehitystä ja juhlaa

13.12.2019
Uutiset

Vuosi 2019 oli myClub-tiimille juhlavuosi ja erittäin tapahtumarikas. Kehitystiimi julkaisi uusia toiminnallisuuksia ja lisäpalveluita myClubiin sekä kehitti vanhoja ominaisuuksia entisestään. myClub-perhe myös laajeni ja kasvoi ennätysvauhtia. 

Urheiluseurojen työ Suomessa on todella arvokasta, missä olemme ilolla ja ylpeinä mukana. Jo kymmenvuotisen matkamme aikana olemme päässeet osaksi yli 600 seuran arkea Suomessa. Juhlavuoden kohokohta oli lokakuussa järjestetty myClub 10-vuotta -juhlaseminaari, joka kokosi yhteen lähes 80 urheiluseuravaikuttajaa ja myClubin yhteistyökumppania GLO Hotel Kluuvin upeisiin tiloihin.

Synttäreitä juhlittiin seurojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa myClub-kakuilla!
Synttäreitä juhlittiin seurojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa myClub-kakuilla!

Paljon uutta kehitysrintamalla

Vuoden merkittävimpiä uudistuksia oli Saatavien hallinta -lisäpalvelun julkaisu keväällä. Visma Financial Solutionin maksuvalvontapalveluun integroituva lisäpalvelu on seuroille maksuton, jonka myötä rahankierto nopeutuu ja seura säästää rahaa pankkikuluissa. Myös työaikaa säästyy selvästi, kun maksut kohdistuvat automaattisesti ja Visma hoitaa tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Saatavien hallinnan julkaisun lisäksi Kirjanpitoon saatiin huimia parannuksia. Myös monien seurojen toivoma Netvisor-integraatio toteutettiin myClubiin. Maksuvalvonta ja Kirjanpito sujuvat nykyään myClubilla siis jo kuin tanssi!

Kotisivut ovat tärkeä edustusasu jokaiselle urheiluseuralle. Kotisivujen tulee olla modernit, tyylikkäät, persoonalliset ja helppokäyttöiset. Näiden vaatimusten perusteella kehitimme yhdessä verkkosivustokumppaneidemme kanssa Kotisivupaketti-lisäpalvelun. WordPressilla tai LiquidBloxilla toteutetuille sivustoille päivittyvät tiedot myClubista automaattisesti; kotisivujen julkaisu, viimeistely ja ajan tasalla pitäminen on äärettömän helppoa.

myClub on kaikkia urheiluseuroja varten.
myClub on kaikkia urheiluseuroja varten.

Kiinnostava uutuus myClubin palveluperheessä on Kortit-lisäpalvelu, joka digitalisoi seurojen läsnäoloseurannan ja kulunvalvonnan. Seurat voivat myydä osallistumisoikeuksia eli Kortteja tapahtumiinsa ja määritellä korttituotteille eri hintoja, käyttökertamääriä ja voimassaoloaikoja. Kortit sopii loistavasti esimerkiksi kurssi- ja kerhotoimintaa järjestäville seuroille. Muun muassa pitkän linjan myClub-seura Tapanilan Erä hyödyntää Kortteja ryhmäliikuntatunneilla. Kortteja voi myydä vaikkapa myClubin Verkkokaupassa, joka on myös uudistunut tänä vuonna selvästi. Esimerkiksi seuratuotteita voi ostaa nykyään myös kirjautumatta seuran myClubiin ja verkkokauppatuotteet voi lisätä seuran kotisivuille julkaisuina.

myClub Coach -mobiilisovellus julkaistiin keväällä. Sovellus on ohjaajille ja valmentajille loistava apu treenien, pelien, kilpailujen ja muiden tapahtumien läsnäolojen seurantaan. Sovelluksella läsnäolijat voi kuitata yhdellä napsautuksella. Näin saadaan tarkkoja raportteja toiminnan kehitykseen ja jäsenrekisteri voidaan pitää oikeasti ajantasaisena.

myClubin ydinideologiana on urheiluseuratoiminnan helpottaminen ja kehittäminen. Toukokuussa julkaistu Varainhankinta-palvelu myClubissa tuo yhteen myClub-seuroja ja urheiluseuroille varainhankintamahdollisuuksia tarjoavia tahoja. Varainhankintakumppanin löytäminen ja -kampanjan aloittaminen on tehty myClubin avustuksella helpoksi.

Matka jatkuu vauhdilla ja hyvässä seurassa

Ensi vuoden alkupuolella julkaisemme mobiilisovelluksen myös harrastajille, mikä vie myClubin käytettävyyden jälleen uudelle tasolle. Uudella sovelluksella harrastajat voivat ilmoittautua tapahtumiin ja vanhemmat näkevät kaikkien lasten tapahtumat ja osallistumiset kätevästi samalla näytöllä.

Hieno vuosikymmen takana ja edessä.
Hieno vuosikymmen takana ja edessä.

Lämpimät kiitokset kaikille seuroille ja harrastajille, jotka luottavat myClubiin! Työ helpomman ja laadukkaamman urheiluseuratoiminnan eteen jatkuu monipuolisessa ja loistavassa seurassa. Uusi vuosikymmen näyttää vähintäänkin yhtä kiinnostavalta kuin kuluneet kymmenen vuotta.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub