Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Tyylikkäät kotisivut urheiluseuralle LiquidBloxin ja myClubin yhteispelillä

19.12.2019
Uutiset

Persoonalliset, helppokäyttöiset ja modernit kotisivut toimivat urheiluseuran edustusasuna. Palokan Riennolle kotisivut ovat ennen kaikkea uusia harrastajia varten, jotka ovat kiinnostuneita seurasta.

LiquidBloxin ja myClubin yhteistyöllä toteutettujen kotisivujen päivitys on helppoa ja teknisen integraation myötä tiedot päivittyvät myClubista sivustolle automaattisesti. Uusista kotisivuista ja seuratoiminnasta kertoo PaRi:n Minna Järvinen.

Palokan Riento: “Päivitys näppärää ja käyttö selkeää”

Jalkapalloseura Palokan Riennossa on hyvä pöhinä. Laadukkaaseen seura-arkeen panostetaan jalkapallokentillä ja myös toimiston puolella. Seuran toimintaa on viety viime vuosina järjestelmällisesti eteenpäin ja kehitystyötä jatketaan koko ajan. Yhtenä kehitysaskeleena oli myClubin sekä Kotisivupaketin käyttöönotto vuonna 2019. Yli 600 jäsenen seura on iso ja tärkeä toimija Keski-Suomessa ja erityisesti Palokan alueella.

“Tarjoamme laadukasta ja edullista harrastamista lapsille ja aikuisille, minkä koemme myös yhteiskunnallisesti tärkeäksi työksi. Seuramme toiminnassa korostuu paikallisuus ja se, että pelaajilla, vanhemmilla ja taustoilla on mukava olla seurassa. Meille kaikki jalkapallosta kiinnostuneet saavat tulla pelaamaan,” monipuolisen seura- ja jalkapallotaustan omaava nuorisopäällikkö Minna Järvinen kertoo.

Kotisivuilta tulee löytyä kaikki oleellinen tieto kiinnostuneille ja tuleville PaRilaisille. Seuran arvot ja toimintatavat halutaan viestiä selkeästi ulospäin. Sivuston helppo käytettävyys ja seurailmeen mukainen ulkoasu ovat tässä keskeisessä roolissa. Järvisen mukaan uudet kotisivut ilmentävät loistavasti Riennon keltamustaa ilmettä ja myös käyttö on helppoa. Sivuilla vieraillessa käy ilmi, mitä ja millaista PaRilaisuus on. Uusien harrastajien lisäksi kotisivuja tullaan hyödyntämään yhä enemmän myös seuran varainhankinnan tukena. Yhteistyökumppaneille halutaan tarjota keinoja tukea seuraa, ja nämä tiedot tuodaan yhä näkyvämmäksi osaksi uusia kotisivuja.

Futiksen riemua Palokka-lehtiturnauksessa kesällä 2019.
Futiksen riemua Palokka-lehtiturnauksessa kesällä 2019.

Kotisivujen päivityksen Järvinen kokee näppäräksi ja selkeäksi. myClubin ja LiquidBlox-kotisivujen “syöttöpeli” eli tietojen automaattinen päivittyminen toimii myös, mikä helpottaa seuratyöntekijöiden ja -aktiivien työtä: esimerkiksi tiedotteet ja tapahtumat tarvitsee päivittää vain myClubiin, josta ne päivittyvät automaattisesti seuran tyylikkäille sivuille.

Kotisivupaketti on kaikkia urheiluseuroja varten

myClubin Kotisivupaketin idena on, että kotisivujen päivitys onnistuu keneltä tahansa. Ylläpito- ja päivitystarve on tosin minimaalinen, sillä myClubista päivittyvät sivustoille oleelliset tiedot kuten tapahtumakalenterit, tiedotteet, uutiset ja pelaajakortit – tietosuoja-asiat huomioiden, tottakai!

Tutustu uusiin Palokan Riennon sivuihin!

Lue lisää Kotisivupaketista!

Tutustu LiquidBloxiin!

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub