Tyylikkäät kotisivut urheiluseuralle LiquidBloxin ja myClubin yhteispelillä

Persoonalliset, helppokäyttöiset ja modernit kotisivut toimivat urheiluseuran edustusasuna. Palokan Riennolle ja Espoon Kiekkoseuralle kotisivut ovat ennen kaikkea uusia harrastajia varten, jotka ovat kiinnostuneita seurasta.

LiquidBloxin ja myClubin yhteistyöllä toteutettujen kotisivujen päivitys on helppoa ja teknisen integraation myötä tiedot päivittyvät myClubista sivustolle automaattisesti. Uusista kotisivuista ja seuratoiminnasta kertovat PaRi:n Minna Järvinen ja EKS:n Lennu Kämppi.

Palokan Riento: “Päivitys näppärää ja käyttö selkeää”

Jalkapalloseura Palokan Riennossa on hyvä pöhinä. Laadukkaaseen seura-arkeen panostetaan jalkapallokentillä ja myös toimiston puolella. Seuran toimintaa on viety viime vuosina järjestelmällisesti eteenpäin ja kehitystyötä jatketaan koko ajan. Yhtenä kehitysaskeleena oli myClubin sekä Kotisivupaketin käyttöönotto vuonna 2019. Yli 600 jäsenen seura on iso ja tärkeä toimija Keski-Suomessa ja erityisesti Palokan alueella.

“Tarjoamme laadukasta ja edullista harrastamista lapsille ja aikuisille, minkä koemme myös yhteiskunnallisesti tärkeäksi työksi. Seuramme toiminnassa korostuu paikallisuus ja se, että pelaajilla, vanhemmilla ja taustoilla on mukava olla seurassa. Meille kaikki jalkapallosta kiinnostuneet saavat tulla pelaamaan,” monipuolisen seura- ja jalkapallotaustan omaava nuorisopäällikkö Minna Järvinen kertoo.

Kotisivuilta tulee löytyä kaikki oleellinen tieto kiinnostuneille ja tuleville PaRilaisille. Seuran arvot ja toimintatavat halutaan viestiä selkeästi ulospäin. Sivuston helppo käytettävyys ja seurailmeen mukainen ulkoasu ovat tässä keskeisessä roolissa. Järvisen mukaan uudet kotisivut ilmentävät loistavasti Riennon keltamustaa ilmettä ja myös käyttö on helppoa. Sivuilla vieraillessa käy ilmi, mitä ja millaista PaRilaisuus on. Uusien harrastajien lisäksi kotisivuja tullaan hyödyntämään yhä enemmän myös seuran varainhankinnan tukena. Yhteistyökumppaneille halutaan tarjota keinoja tukea seuraa, ja nämä tiedot tuodaan yhä näkyvämmäksi osaksi uusia kotisivuja.

Futiksen riemua Palokka-lehtiturnauksessa kesällä 2019.

Kotisivujen päivityksen Järvinen kokee näppäräksi ja selkeäksi. myClubin ja LiquidBlox-kotisivujen “syöttöpeli” eli tietojen automaattinen päivittyminen toimii myös, mikä helpottaa seuratyöntekijöiden ja -aktiivien työtä: esimerkiksi tiedotteet ja tapahtumat tarvitsee päivittää vain myClubiin, josta ne päivittyvät automaattisesti seuran tyylikkäille sivuille.

Espoon Kiekkoseura: “Kotisivut ovat käyntikortti seuran toimintaan”

Espoon Kiekkoseurassa on 40 joukkuetta jääkiekossa ja ringetessä, joissa liikkuu noin 550 pelaajaa. Seura on yhtenäinen, mitä haluttiin tuoda esiin myös kotisivuja rakentaessa: jokaisen joukkueen käyntikortista haluttiin samanlainen ja moderni. Kotisivuilta tulee löytyä helposti ja avoimesti oleelliset tiedot kuten joukkueiden vastuuhenkilöt ja avoimet tapahtumat. Päivitystä tarvittiin vanhoihin sivuihin, joiden julkaisusta oli kulunut aikaa jo monta vuotta. Sivuston uusiminen nähtiin parhaana vaihtoehtona.

“Me lähdimme siitä, että kotisivut ovat uusia pelaajia ja muita toiminnasta kiinnostuneita varten, jotka etsivät tietoa seuran toiminnasta,” toteaa pitkään EKS:n toiminnassa mukana ollut seurapäällikkö Lennu Kämppi.

“Tee oikein, tee yhdessä ja tee sydämellä” kuuluu EKS:n motto. Yhteisöllisyys näkyy vahvasti myös jokapäiväisessä seuratyössä, sillä EKS kuuluu EPS:n kanssa Kiekko-Espoon seurayhteisöön. Seurayhteisössä juniorityö sekä harrastus- ja kilpatoiminta ovat hyvässä tasapainossa, ja yhteistyö seurojen välillä on tiivistä. Lasten ja nuorten liikunnasta saama riemu on seuran toiminnan ytimessä, minkä myös Kämppi arvostaa korkealle työssään.

Uudet kotisivut julkaistiin kiireisen kiekkokauden aikana syksyllä 2019. Moderni ulkonäkö, ajantasaisuus ja mobiiliystävällisyys olivat kriteereitä uusille sivuille ja tässä myös onnistuttiin. Pitkään jääkiekko- ja urheiluseuratoiminnassa mukana olleelle Kämpille kotisivujen rakennus yhteistyössä LiquidBloxin kanssa oli uudenlainen kokemus.

“Ylläpitäjän näkökulmasta uusien sivujen käyttö on helppoa. Kun asetukset on saatu kohdilleen, niin ei paljoa tarvitse tehdä. myClubista päivittyvät sivuille muun muassa pelaajakortit, tapahtumakalenterit ja tiedotteet.”

Kotisivupaketti on kaikkia urheiluseuroja varten

myClubin Kotisivupaketin idena on, että kotisivujen päivitys onnistuu keneltä tahansa. Ylläpito- ja päivitystarve on tosin minimaalinen, sillä myClubista päivittyvät sivustoille oleelliset tiedot kuten tapahtumakalenterit, tiedotteet, uutiset ja pelaajakortit – tietosuoja-asiat huomioiden, tottakai!

Tutustu uusiin Palokan Riennon sivuihin!

Tutustu Espoon Kiekkoseuran sivustoon!

Lue lisää Kotisivupaketista!

Tutustu LiquidBloxiin!