Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Kaikki tarvittava urheiluseuralle: jäsenrekisteri, laskutus, tapahtumahallinta ja viestintä

13.01.2020
Uutiset

myClubin tornin muotoinen logo on tuttu näky urheilukenttien ja -hallien reunoilla sekä tottakai kaikkien yli 300 000 myClub-käyttäjän puhelimissa ja tietokoneilla. myClub-tornissa jäsentiedot, laskutusraportit ja tapahtumatilastot pysyvät turvassa.

Ajantasainen jäsenrekisteri on myClubin ytimessä. Tietosuojavaatimukset (GDPR) huomioiva jäsenrekisteri takaa, että seura pysyy jatkuvasti kartalla jäsenistöstään. Jäsenet päivittävät tietonsa itse tai seuran vastuuhenkilö voi muokata, siirtää tai poistaa jäsentietoja vaivattomasti.

myClubissa tehdään vuosittain yli miljoona laskua ja järjestelmän laskutusominaisuudet ovatkin ensiluokkaisia. Laskutus onnistuu yksilö-, ryhmä- tai seuratasolla muutamalla klikkauksella. Laskuja voidaan luoda myös vaikka vain tapahtumaan osallistuneille. Viitenumerot, eräpäivät, viivakoodit, verokannat ja muut välttämättömyydet muodostuvat automaattisesti. Laskutus integroituu saumattomasti seuran tarvitsemiin lisäpalveluihin kuten Kirjanpitoon, Verkkokauppaan tai Verkkomaksuihin.

9526i0

Urheiluseuratoiminta koostuu tapahtumista. myClubissa tapahtumien luominen ja hallinta sekä niihin liittyvä viestintä on suunniteltu viimeisen päälle. Voit luoda toistuvia tapahtumia, rajata ilmoittautumisia, asettaa maksuja tapahtumille, lisätä kalenterin verkkosivuille, seurata osallistumisia selkeistä raporteista ja vaikka mitä. 

myClubilla seurajohto voi myös tiedottaa jäsenistöä tehokkaasti ajankohtaisista ja tärkeistä asioista. Viestintä voidaan hoitaa ilmoitustaulun tiedotteilla tai kohdistetuilla sähköposti- tai tekstiviesteillä.

Kotisivut ovat urheiluseuralle välttämättömyys; tyylikkäät nettisivut toimivat seuran edustusasuna. myClubin Kotisivupaketilla seura saa persoonalliset, helppokäyttöiset ja mobiiliystävälliset verkkosivut parissa viikossa. Julkaisun jälkeen seuran on helppo ylläpitää sivuja, sillä kaikki tärkeät tiedot kuten tapahtumakalenterit, tiedotteet ja jäsenkortit päivittyvät kotisivuille suoraan myClubista. Kotisivut voidaan toteuttaa joko WordPressilla tai LiquidBloxilla.

Urheiluseuratoiminnan helppous ja turvallisuus on myClubin filosofian ytimessä, mikä on ohjannut järjestelmän kehitystä jo kymmenen vuoden ajan. myClubilla seuraa on helppo hallita nykyaikaisesti ja turvallisesti. myClub sopii kaikille urheiluseuroille.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub