Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Nettihattu – Varainhankintaa urheiluseuralle kotimaisilla heijastavilla pipoilla

20.01.2020
Uutiset

myClubin Varainhankinta-osiossa on uusi kumppani – kotimainen Nettihattu! Seurojen, ryhmien ja joukkueiden toimihenkilöt, joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat tai valmentajat voivat kerätä varoja seuralle tai joukkueelle myymällä laadukkaita ja kotimaisia heijastavia pipoja.

Nettihatulla on pipotehdas Kuusamossa ja kaikki trikoopipot valmistetaan kotimaisena käsityönä. Laadukkaat kankaat ja painotyö kestävät käyttöä ja pesua. Tuotteilla on avainlipputunnus merkkinä suomalaisesta työstä.

Miten Nettihattu-varainhankinta toimii?

”Tarjoamme luotettavaa varainhankintaa Nettihatun heijastavilla trikoopipoilla tai seuran omalla logopipolla. Logo voi olla heijastava tai monivärinen. Hyvä 5€ myyntipalkkio joka tuotteesta, myös seuran logopipoista. Varainhankinta on riskitöntä ennakkomyyntiä, jossa myynti tapahtuu tuotekuvaston avulla, ja toimitus ja lasku tulee toteutuneen myynnin mukaan. Tilaukset toimitetaan asiakas-ja myyjäkohtaisesti pakattuna ja niputettuna, joten jakaminen on helppoa! Logopipo on hyvä käyttötuote, joka lisää yhtenäistä ilmettä seuralle/joukkueelle/fanille ja heijastavilla pipoilla saatte lisänäkyvyyttä liikenteessä.”

Tilaa ilmainen esite ja mallipipo ryhmällenne, ohjeet Nettihatun sivuilla! Tutustu ja aloita varainkeruukampanja ryhmälle tai joukkueelle täältä! Seuran, joukkueen tai ryhmän toimihenkilö löytää Nettihatun myös myClubin hallintapuolen Varainhankinta-osiosta.

Pipoja varainhankintaa varten voi tilata myös seuran omalla logolla!
Pipoja varainhankintaa varten voi tilata myös seuran omalla logolla!

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub