Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClub pohjoisen kiekkovaltakunnassa

23.01.2020
Suositukset

Laatu on Kiekko-Laserin seuratoiminnan ytimessä. Seuran riveissä harrastaa noin 250 pelaajaa ja yhteistyö lähiseurojen kanssa on vahvaa. myClub tuli osaksi Kiekko-Laserin seura-arkea keväällä 2018.

Laadukas toiminta alkaa pelaajapolun ensimetreillä, kun lapsi lähtee seuran toimintaan mukaan luistelukoulun kautta. Kiekko-Laserin kasvattien Granlundin veljesten sekä Pekka Rinteen mukaan nimetyissä luistelukouluryhmissä “Mikeissä”, “Makeissa” ja “Pekseissä” riittää vilinää alkusyksystä loppukevääseen.

“Meillä on iso painopiste luistelukouluissa, jotta lapset innostuvat lajista ja lähtevät mukaan toimintaan,” pitkän jääkiekko- ja valmennustaustan omaava juniorisihteeri Juho Lehto kertoo.

Osana Kiekko-Laserin laadukasta seuratoimintaa on myClub, jota käytetään sekä itse seuran että joukkueiden päivittäisenä työkaluna. myClubia hyödynnetään laajasti seuratyössä. Seurassa päätoimisesti työskentelevä Lehto käyttää myClubia jäsenrekisterin ylläpidossa, laskutuksessa ja viestinnässä.

9540i0

Toki myClub toimii myös tapahtumien, ilmoittautumisten ja läsnäolojen hallinnassa. Seuran kotisivuille päivittyvät myClubista automaattisesti tapahtumakalenterit ja pelaajakortit. myClubista myös saadaan poimittua nopeasti kaikki oleelliset tiedot esimerkiksi harrastaja- ja toimihenkilöpassien ostoa varten.

“Laskutus myClubin parhaita puolia”

Lehto nostaa myClubista esiin erityisesti laskutuksen helppouden ja kätevyyden. Kaikki Kiekko-Laserin toimintaan liittyvät maksut kuten tilamaksut ja jäsenmaksut saadaan laskutettua myClubilla. Myös seuralle tärkeiden yhteistyökumppaneiden laskutus hoituu kätevästi myClubilla. Lisäksi jokaiselle urheiluseuralle pakolliseen kirjanpitoon on myös löytynyt helpotusta myClubista.

“On todella hyvä, että myClubista siirtyvät kirjanpitoaineistot suoraan kirjanpitäjälle. Se helpottaa selvästi ja työaikaa jää muuhun tärkeään seuratyöhön.”

Kiekko-Laserin E1-juniorit
Kiekko-Laserin E1-juniorit

Arki rullaa siis Kiekko-Laserissa mainiosti eteenpäin. Laadukkaan toiminnan kautta seura pyrkii tarjoamaan pelaajille mahdollisuuden mennä jääkiekkoilijoina niin pitkälle kuin mahdollista, mistä kirkkaimpina osoituksina toimivat mainitut Miket, Maket ja Peksit. Kiekko-Laser tekee myös vahvaa yhteistyötä Oulun alueen muiden kiekkoseurojen kanssa, mistä kertoo esimerkiksi KKP:n kanssa yhdessä perustettu kilpakiekkoon keskittyvä Oulun Seudun Salamat.

Ensi vuonna Oulun alueen jääkiekkovaltakunta vahvistuu entisestään, kun seitsemän alueen seuraa aloittavat tiiviin yhteistyön muodostaen Suomen suurimman – yli 2500 pelaajan – seurayhteisön.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub