Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Urheiluseuran laskutus haltuun myClubilla helposti ja edullisesti

22.11.2019
Uutiset

myClubin laskutus-työkalu on paras ratkaisu kaikenkokoisille seuroille: joukkue- tai yksilölajiseuroille, pienille ja isoille urheiluseuroille. Lähettipä seuranne 50 tai 5000 laskua vuodessa, myClubilla laskutus onnistuu helposti. myClubin perusmaksulla voi lähettää rajattomasti laskuja, joten helppouden lisäksi laskutus on myös edullista! myClubilla tehdäänkin vuosittain yli miljoona laskua.

Laskut on helppo luoda, muokata ja lähettää yksittäisille jäsenille, joukkueelle, ryhmälle tai koko seuralle. Jäsenmaksut, kausimaksut, kuukausimaksut tai sponsorilaskut voi lähettää myClubista muutamalla klikkauksella. Myös tapahtumien yhteyteen voi asettaa automaattilaskutuksen, jolloin jäsenen ilmoittauduttua tapahtumaan muodostuu lasku automaattisesti. Laskut menevät varmasti perille sekä vastaanottajan sähköpostiin että omalle myClub-jäsensivulle. 

Kattavien raporttien ja tilastojen myötä seurajohdolla on aina ajantasainen tieto myyntilaskujen ja -saamisten osalta, jolloin toiminnan suunnittelu on helpompaa. myClubista seurajohto tai rahastonhoitajat näkevät yhdellä silmäyksellä maksujen tilan maksettujen, avoimien ja erääntyneiden maksujen osalta. Tehokkaan, tarkan ja helpon laskutuksen myötä seuran taloudellinen tila kohenee tutkitusti

9469i0

Kun laskutus hoidetaan kokonaan myClubissa, kannattaa seuran ehdottomasti hyödyntää myös Kirjanpito-lisäpalvelua. Kirjanpitoaineistot saa vietyä myClubista suoraan kirjanpito-ohjelmaan joko automaattisesti (Procountor tai Netvisor) tai manuaalisesti. Tämä tuo entisestään ryhtiä seuran talouteen ja helpottaa talousvastaavien urakkaa!

Tutustu videoihin ja artikkeleihin, ja ota seuranne laskutus haltuun myClubilla!

Video: Laskutus – Perustoiminnot (3:12)

Video: Jäsenlaskutus laskutus-sivulta (2:17)

Video: Jäsenlaskutus jäsenet-sivulta (3:31)

Video: Jäsenmaksun teko nuorille ja aikuisille (3:09)

Video: Laskujen vienti tiedostoon (1:16)

Video: Maksusuoritusten vienti tiedostoon(1:21)

 

Artikkeli: Laskutuskategorioiden luonti

Artikkeli: Jäsenlaskun luonti 30 sekunnissa

Artikkeli: Erääntyneistä laskuista muistuttaminen

Artikkeli: Maksusuoritusten päivittäminen

Artikkeli: Alennusten antaminen

Artikkelit: Laskutus

Artikkeli: Saatavien hallinta

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub