Blogi

Turnauskahvit nopeammin MobilePaylla – loppuvuonna 2019 MobilePaylla maksavilla mahdollisuus saada rahansa takaisin!

22.11.2019
Uutiset

myClub integroituu MobilePay MyShop -järjestelmään, jonka avulla seura voi helposti perustaa myyntipisteitä seuran tapahtumiin ja kerätä maksusuoritukset asiakkailta MobilePayn mobiilimaksuina. Loppuvuoden 2019 ajan MobilePaylla on lisäksi käynnissä todella herkullinen kampanja: maksaessa ostokset MobilePaylla voi ostaja saada rahansa heti takaisin!

MobilePay MyShop –maksuratkaisulla turnausten ja tapahtumien kahvio- ja seuratuotemyynti käy todella helposti. Jäsenet ja muut asiakkaat voivat maksaa kahvit, makkarat, seurapipot ja -huivit myyntikojuilla mobiilimaksuilla joko 5-numeroista lyhytnumeroa tai QR-koodia käyttäen. Seura voi siis unohtaa käteiskassaan ja maksupäätelaitteisiin liittyvät ongelmat – älypuhelin on kaikilla mukana! MobilePay on tuttu maksutapa monille, sillä sovellus löytyy yli miljoonalta suomalaiselta.

Tutustu tarkemmin MobilePay MyShop maksuratkaisuun!

Maksa ostoksesi MobilePaylla ja voit saada rahasi heti takaisin

Suosittu MobilePay Back –kampanja on käynnissä vuoden 2019 loppuun asti! Jaossa on yhteensä 30 000 euroa 18.11. – 31.12. välisenä aikana. Voittoja on yhteensä noin 3 000 kappaletta ja suurin mahdollinen summa on 250 €.

Idea on yksinkertainen: maksaessasi MobilePaylla esimerkiksi seuran kioskilla tai turnauskahviossa olet automaattisesti mukana. Tiedon mahdollisesta voitosta saat suoraan omaan MobilePay-sovellukseesi heti maksutapahtuman jälkeen. Lue lisää ja tutustu kampanjan sääntöihin: www.mobilepay.fi/back 

MobilePay Back -kampanjassa mukana ovat myös MyShopia käyttävien urheiluseurojen asiakkaat!
MobilePay Back -kampanjassa mukana ovat myös MyShopia käyttävien urheiluseurojen asiakkaat!

Kaikki samassa seuran jäsenpalvelussa

Seuratoiminnan tärkeimpien toimintojen hallinta: jäsenrekisteri, laskutus, viestintä, tapahtumat ja paljon muuta.