Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Viestintä ja tiedotus myClubissa – tarkkaa ja nopeaa

02.12.2019
Uutiset

Laadukas viestintä on edellytys laadukkaalle seuratoiminnalle. myClubilla tiedotat jäsenistöä helposti, nopeasti ja kohdennetusti joko yleisillä tiedotteilla sähköisellä ilmoitustaululla tai suorilla sähköposti- tai tekstiviesteillä. Viestit menevät satavarmasti perille ja seuran toimihenkilöiden ei tarvitse pyöritellä työläitä sähköpostilistoja tai käyttää muita järjestelmiä tiedottamiseen.

Tiedotteet sähköisellä ilmoitustaululla. Ilmoitustaululla seura voi tiedottaa seurauutisista tulevista tapahtumista, nostaa esiin seuran yhteistyökumppaneita tai joukkue voi tiedottaa pelaajia yhteisistä pelisäännöistä. Tiedotteen tekijä voi määritellä tiedotteen joko pysyväksi tai väliaikaiseksi. Tiedotteet voi myös tyylikkäästi upottaa suoraan seuran verkkosivuille, johon julkiset tiedotteet päivittyvät automaattisesti myClubista. Kirjautuessaan myClubiin jäsenet näkevät seuran ja oman ryhmänsä yleiset tiedotteet yhdellä silmäyksellä sähköisellä ilmoitustaululla.

9478i0

Sähköposti- ja tekstiviestit. Tehokas ja jäsenet varmasti tavoittava keino on lähettää viestit suoraan myClubin kautta sähköpostilla. Aikaa säästyy selvästi muiden ohjelmien käyttöön verrattuna: viestien vastaanottajien rajaaminen onnistuu muutamalla klikkauksella suodattimia käyttämällä. Viestillä voi muistuttaa ja informoida tulevasta tapahtumasta, lähettää ohjeita tai kiittää tapahtumaan osallistuneita. Esimerkiksi turnausmatkan ohjeet voi lähettää vain ilmoittautuneille ja kiitosviestin kaudesta koko seuralle tai joukkueelle. Viime hetken peruutuksesta voi tiedottaa sähköpostin lisäksi myös tekstiviestillä, jotta tapahtumaan osallistujat saavat tiedon välittömästi.

Video: Tiedotteiden hallinta (2:43)

Artikkeli: Viestin lähettäminen kohdennetusti

Artikkeli: Tekstiviestien lähettäminen

Artikkeli: Liitetiedostot viesteihin

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub