Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Newbodyn syysterveiset – varainhankintaa urheiluseuroille

26.08.2020
Uutiset

Mikäli varainhankintakuvioiden pohdinta on seurassa ajankohtaista, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Newbodyyn! Artikkelissa Newbodyn Linnean ja koko tiimin terveisiä myClub-seuroille.

Ja niin saapui elokuu ja harrastustoiminta starttaa taas monella kesälomien jälkeen. Työpäivän päättyessä lähes me kaikki Newbodylla suuntamme jonkinlaisen harrastustoiminnan pariin. Itse olen partio-ohjaaja. Viimeksi roskia kerätessämme tarmokas 8-vuotias poika huomautti, että miksemme kerää roskia useammin – vaikka joka kokouksessa. Lause, jota en odottanut kuulevani, mutta veti väkisinkin hymyn naamalleni. Kun yhdessä tehdään, kaikki voi olla hauskaa.

Minun on pakko kehua, että tämä on kyllä hienosti organisoitu juttu!” – Mirella, Kittilän yläkoulun 8C-luokan vastuuhenkilö

Haluamme, että varojen kerääminen on tällaisenakin aikana helppoa ja turvallista, ja että sitä voidaan tehdä kenenkään vanhemman lompakkoa rasittamatta. Nettikauppamme on suunniteltu siten, että myyntiprosessi voidaan hoitaa vaikka kokonaan etänä. Yhteistä kauppaa jakamalla tuttunne ja sukulaisenne voivat tukea toimintaanne vaikka toiselta puolelta Suomea – tuotteet toimitamme näin suoraan heille.

Suosittelemme Newbodya muillekin rahankerääjille, koska tuotteet ovat laadukkaita ja helppoja myydä” – Kaija, Toholammin yläkoulun 9C-luokan vastuuhenkilö

Newbodyn tarina alkoi 30 vuotta sitten sukkamyynnistä ja jatkuu edelleen – tuotevalikoima on toki kasvanut!
Newbodyn tarina alkoi 30 vuotta sitten sukkamyynnistä ja jatkuu edelleen – tuotevalikoima on toki kasvanut!

Vuonna 1987 Newbodyn perustaja Dahn halusi jalkapallojoukkueelleen vedenpitävät treeniasut, mutta tiimiläisillä ei ollut sellaisiin varaa. Rahoittaakseen asut, Dahn keksi, että edullisempia sukkia myymällä tiimi pystyy keräämään varoja sopivia sadevaatteita varten. Idea toimi ja näin myös Newbody sai alkunsa. Vuosi sitten sama +30 vuoden kokemus, perheyrityksen henki ja laadukkaat tuotteet saapuivat myös Suomen markkinoille. Uutuutena syksyn kuvastoissa Newbody esittelee lasten/nuorten alusvaatteet koosta 120 cm eteenpäin ja Spicy Dream tuo valikoimaansa maailman kalleimman mausteen – sahramin –
fantastisella hinnalla antamaan makua sekä väriä syksyn ja talven keittiöön.

Mikäli voimme olla avuksi teidän tiiminne varainhankinnassa, olkaahan meihin yhteydessä – suunnitellaan teille paras tapa tienata yhdessä.

Aurinkoista syksyn alkua teille kaikille!

Ystävällisin terveisin,
Linnea ja muu Newbodyn väki
info@newbody.fi / 045 7750 3030

Newbodyn toisena tuotesarjana on laadukkaat mausteet.
Newbodyn toisena tuotesarjana on laadukkaat mausteet.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub