Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Pikaluistelijan treeneissä – Miro Puolakka

02.07.2018
Uutiset

Helsingin Luistinkiitäjiä edustava ja Suomen maajoukkueeseen kuuluva pikaluistelija Miro Puolakka osallistui ensimmäisiin pikaluistelukisoihin kolmevuotiaana. Luistelu on ollut Miron elämässä siitä asti ja nyt miehen tavoitteet ovat korkealla: uran päätavoitteena on osallistua Pekingin talviolympialaisiin vuonna 2022. Sitä ennen luvassa on kovaa treeniä kesällä ja kisoja talvella. Kävimme seuraamassa Miron kesäharjoituksia, joihin kuului muun muassa rullaluistelua ja liikkuvuustreeniä.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub