Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

MyShop Myyntipiste -lisäpalvelu (MobilePay)

11.07.2018
Uutiset

8930i1

Julkaisimme 11.7.2018 myClubiin uuden MyShop Myyntipiste -lisäpalvelun. MyShop Myyntipiste -lisäpalvelun avulla seuran joukkueet ja ryhmät voivat helposti vastaanottaa rahaa myyntipisteissä ilman käteistä, kassajärjestelmiä ja maksupäätteitä. Urheiluseuran järjestämien kilpailujen, turnauksien ja otteluiden kahvi-, makkara-, arpa- ja fanituotemyynti voidaan näin hoitaa kätevästi mobiilimaksuilla ilman kalliita laitehankintoja.

MyShop Myyntipiste -lisäpalvelulla ja MobilePay -mobiilimaksuilla urheiluseurojen turnausmyynti hoituu leikiten.
MyShop Myyntipiste -lisäpalvelulla ja MobilePay -mobiilimaksuilla urheiluseurojen turnausmyynti hoituu leikiten.

MyShop Myyntipiste -lisäpalvelulla ja MobilePay -mobiilimaksuilla urheiluseurojen turnausmyynti hoituu leikiten.

 

myClub integroituu MobilePay MyShop -järjestelmään, jonka avulla seura voi perustaa helposti myyntipisteitä seuran tapahtumiin ja kerätä maksusuoritukset asiakkailta MobilePay -mobiilimaksuina.


MyShop Myyntipiste -lisäpalvelu

  • Aloitusmaksu: 0 €
  • Käyttömaksu: 0 € / kuukausi
  • Palvelun tilaus: Asetukset > Lisäpalvelut
  • (MobilePay veloittaa MobilePay MyShop käytöstä oman hinnastonsa mukaisesti)

myClub-etu!
myClubin asiakkaana seurasi saa MobilePay MyShopin veloituksetta käyttöön vuoden 2018 loppuun asti! Lisäksi saat 20 euron kertahyvityksen seuraavan kuukauden myClub-käyttömaksusta!

Huomio! Edun lunastamisen edellytyksenä on, että seura on rekisteröitynyt MobilePay MyShop -asiakkaaksi ja tallentanut myyntipisteiden lyhytnumerot myClubiin MyShop Myyntipiste -lisäpalvelun asetuksiin.

myClub-etu on voimassa 31.10.2018 asti. Toimi siis heti!


Katso video-ohje MyShop myyntipisteen käytöstä alla.

 

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub