Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Rentoa korismeininkiä Honka 3×3 -turnauksessa

28.05.2018
Uutiset

Palkinnoksi nuorille koristähdille myClubin juomapullot! Kuvaaja: Veera Sääski
Palkinnoksi nuorille koristähdille myClubin juomapullot! Kuvaaja: Veera Sääski

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna Honkahallin korispyhätön parketit täyttyivät iloisista koripalloilijoista, kun Honka 3×3 -turnaus järjestettiin jo neljännen kerran. Kyseessä on siis turnaus, jossa pelit pelataan katukoriksesta tutulla konseptilla yhteen koriin ja kentällä on molemmilta joukkueilta vain kolme pelaajaa. Kaksipäiväisessä turnauksessa ehdittiin tahkota yli 180 peliä 82 joukkueen voimin. Pelejä pelattiin tosissaan, muttei totisesti. Musiikki pauhasi, kavereita kannustettiin ja upeita koreja, kikkoja ja blokkeja nähtiin lukuisia. Meininki oli kerrassaan mahtava.

Valmentajia ei 3vs3 -koriksessa tarvita, vaan pääosassa ovat pelaajat, jotka päättävät vaihdoista, kuvioista ja taktiikoista pelin tiimellyksessä. Korista parhaimmillaan siis! Rennosta meiningistä osoituksena olivat myös joukkueiden hauskat ja kekseliäät nimet: mestaruuspokaaleista taistelivat muun muassa Hikiset Heinät, Parsakaalit, Touhukkaat, Munkki Team ja Neljän tähden jengi.

Suomen suurimmassa koripalloseurassa Tapiolan Hongassa korisyhteisö on vahva. Tästä osoituksena on esimerkiksi 3×3 -turnaukseen osallistuneet vapaaehtoiset, jotka toimivat peleissä toimitsijoina ja pelinohjaajina. Vapaaehtoisten joukossa oli myös Hongan naisten korisliigan pelaajia. Näin nuoret koristähdet pääsivät nauttimaan koriksesta täysillä esikuviensa johdolla!

 

Honkahalli täynnä korista! Kuvaaja: Veera Sääski
Honkahalli täynnä korista! Kuvaaja: Veera Sääski

 

P.S. Kyseessä on myös tuleva olympialaji, kun 2020 Tokion Olympialaisissa mitellään 3×3 koriksen olympiamitaleista. Ehkäpä Honka 3×3 -turnauksessa nähtiin siis tulevia olympiaurheilijoita!

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub