Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Saipa Salibandysta uusi tulokas salibandykartalle sekä myClub-perheeseen

07.09.2020
Uutiset

Vuoden tiiviimmän valmistelun jälkeen syntyi keväällä 2020 uusi salibandyseura Lappeenrantaan, kun NST ja PoNoVo yhdistivät voimansa, taustansa ja jäsenistönsä. SaiPa ja keltamustat värit ovat toki tuttuja suomalaisille urheiluihmisille, mutta nyt tuttu nimi yhdistyy myös salibandyyn. myClub otettiin heti luottopelaajaksi uuden seuran matkalle.

Tavoitteena oli luoda laadukas, vahva ja kasvava salibandyseura Etelä-Karjalaan. Yhteisvoimin kasvaminen sekä määrällisesti että laadullisesti nähtiin helpompana. “Säbäkerhosta junnujen kautta edustukseen asti,” kuvailee seuran hallituksen jäsen Petri Ilves seuran organisaatiota ja pelaajapolkua.

SaiPa Salibandyn C-tytöt juhlivat maalia SM-karsintapelissä. Kuva: Petri Ilves.
SaiPa Salibandyn C-tytöt juhlivat maalia SM-karsintapelissä. Kuva: Petri Ilves.

Naisten edustusjoukkue aloittaa seuran ensimmäisen virallisen kauden Suomen korkeimmalla sarjatasolla, F-liigassa. Miesten edustus taistelee puolestaan Divarissa. C-junioreista lähtien joukkueet tavoittelevat SM-sarjan paikkoja ja myös pienemmissä junnuissa tahkotaan Salibandyliiton sarjoja. Mukaan mahtuu myös rennompia harrastejoukkueita miehille ja naisille.

myClub heti käyttöön

Uusi seura lähti liikkeelle puhtaalta pöydältä. Vanhoissa erillisissä seuroissa luotettiin vielä “perinteisempiin” työkaluihin ja tapoja hoitaa hallintoa oli lukuisia. Näin ollen uusien toimintatapojen löytäminen nähtiin välttämättömäksi.

Jo ennen virallista perustamispäivää SaiPa Salibandyssä ymmärrettiin, että toiminnan tueksi tarvittiin urheiluseuratoimintaan kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä. “Halusimme tehdä seuran vastuuhenkilöiden työn mahdollisimman helpoksi. Kunnollisen ja monipuolisen järjestelmän hankkiminen oli ainoa oikea tapa hoitaa tämä,” Ilves kertoo.

Järjestelmäksi valikoitui myClub ennen kaikkea sen kokonaisvaltaisuuden vuoksi. Oleellisimmat seurahallinnon työkalut haluttiin saman palvelun alle, jotta seuraväen toiminta olisi oikeasti helppoa.

SaiPa Salibandyn toiminnan ytimessä ovat luonnollisesti kaikki sen yli 600 jäsentä. Lähtökohtana ja perustana myös myClubissa SaiPa Salibandylle oli jäsenrekisterin kokoaminen, joka on aina ajan tasalla. Näin jäsenrekisteriin tukeutuen seurassa voidaan hoitaa laadukkaasti myös laskutus ja muu taloushallinto sekä viestintä. Yhteystietojen ollessa päivitettyinä menevät viestit ja laskut varmasti ja nopeasti oikeille henkilöille. Myös SaiPa Salibandyn tuoreille verkkosivuille siirtyy muun muassa uutisia ja pelaajakuvia suoraan myClubista – tietosuoja-asetukset huomioiden.

“Joukkueenjohtajat on myös saatu hyvin aktivoitua käyttämään myClubia. Jojojen suunnalta on myös tullut hyviä vinkkejä muille toimihenkilöille, miten jonkun asian voi hoitaa. Yleisesti digitaalisista palveluista myClub on kyllä helpoimpia ja selkeimpiä, joten sen hyödyntäminen seuratyössä onnistuu helposti,” Ilves toteaa.

Uusi seura, tuttu nimi. Kuva: Patric Huittinen.
Uusi seura, tuttu nimi. Kuva: Patric Huittinen.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub