Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Tutustu Pilkkoset-varainhankintaan

05.06.2019
Uutiset

Kotimainen Pilkkoset haluaa olla mukana tukemassa nuorten kehitystä mm. harrastustoiminnassa. Kattavalla palvelullamme tuemme aktiivisten lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia yhteisen toiminnan järjestämiseen. Tutustu Pilkkoset-tarjontaan myClubin ’ Varainhankinta ’-sivulla.

TUTUSTU PILKKOSET-VARAINHANKINTAAN TÄSTÄ


myClubin Varainhankinta -osiossa,  voit tutustua urheiluseuratoimintaa tukeviin varainhankintapalveluihin. Seura, seuran ryhmät tai joukkueet voivat käynnistää oman varainhankintakampanjan helposti valitun palvelun avulla ja kerätä varoja toimintaan.

9280i0

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub