Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Urheiluseurojen varainhankintaa Biokian luomumarjatuotteilla!

26.03.2020
Uutiset

Miten kerätä seuralle tai joukkueelle supertärkeitä lisäeuroja? Loistava vaihtoehto seuran, joukkueen tai ryhmän varainhankintaan on kotimainen Biokia – myClubin Varainhankinta-osion uusi kumppani! Biokian tuotteita myymällä ryhmä käärii itselleen 40 prosentin tuoton!

Biokian varainhankintatuotteet koostuvat luomumarjajauheista, kuivatuista luomumarjoista sekä luomusuklaalla päällystetyistä luomumarjoista. Tuotteet soveltuvat kaikenikäisille tavalliseen arkikäyttöön: vaikka aamupalalle jogurtin sekaan, välipalaksi treenien lomaan, raaka-aineeksi leivontaan tai ihan vain herkutteluun, marja- tai suklaahimoa taltuttamaan. Tuotteet on pakattu näppäriin uudelleensuljettaviin pusseihin. Tuotteemme valmistetaan Suomussalmella, perheyhtiön omassa tehtaassa, pääsääntöisesti kotimaisista luomumarjoista.

Miten varainhankinta toimii?

Tuotteet myydään 4 pussin setteinä ja jokainen setti sisältää useita eri makuja. Setin myyntihinta on 15 €. Tästä joukkueelle jää tuottoa 6 € per myyty setti eli 40 %! Minimitilausmäärä on 50 settiä, mikä tarkoittaa vain 2-3 myytyä settiä per joukkueen jäsen ja tästä teille jää tuottoa 300 €. Verkkosivuillamme olevalla laskurilla voitte helposti laskea tuoton määrän, myytyjen settien mukaan. Maksatte meille vain myytyjen settien hinnan, tuotto jää suoraan teille. 

[

9619i0

](https://biokia.fi/varainhankinta/?utm_source=display&utm_medium=cpm&utm_campaign=Display%20Varainhankinta%20MyClub&utm_content=banneri)

Biokian varainhankinta on helppoa

A) tilatkaa tuotteet verkkosivuiltamme 

B) tuotteet toimitetaan 7 päivän kuluessa 

C) myykää tuotesetit, tuotto jää suoraan teille 

D) maksakaa lasku 30 päivän kuluessa tuotteiden saapumisesta. Tuotteet voi myös myydä helposti ennakkoon ja tilata tuotteet vasta kun menekki on selvillä.

Lue lisää Biokiasta ja aloita herkullinen kampanja!

 

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub