Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Uusi tapa tehdä varainhankintaa modernisti ja helposti

30.08.2019
Uutiset

_ myClubin varainhankinta -osiossa voit tutustua urheiluseuratoimintaa tukeviin varainhankintapalveluihin. Voit käynnistää oman varainhankintakampanjan valitsemasi palvelun avulla ja kerätä varoja seuralle tai joukkueelle. _

9400i0

Puhti  tarjoaa seuroille mahdollisuuden tehdä innovatiivista varainhankintaa verkkosivuilla, uutiskirjeissä, Facebookissa tai Whatsappissa. Samalla seura on mukana viemässä eteenpäin ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa ja edistämässä jaksamista.

Varainhankinta ei siis enää ole sidottu fyysiseen myyntiin, koodia voi välittää eteenpäin myös moderneilla viestintätyökaluilla. Tämä säästää aikaa ja mahdollistaa paremmat tulokset. Varainhankinta ei rajoitu vain omalle paikkakunnalle. Myynti viestin voi suunnata suoraan vaikka koko seuran uutiskirjelistalle.

Myytävät tuotteet ovat 10-50 euron arvoisia lahjakortteja, jotka ostetaan Puhdin verkkokaupan kautta.  30% myytyjen Puhti-lahjakorttien arvosta tilitetään seuralle.

Tutustu Puhti Labiin

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub