Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

SM-viestit seuran asussa sytyttää aina – Viivi Lehikoinen

06.09.2019
Uutiset

Yksi joka kesän kohokohdista on edessä viikonloppuna eli SM-viestit! Tällä kertaa ne kilpaillaan Ylivieskassa ja itse edustan seuraani niin pika- kuin pitkässäkin rataviestissä. Ensimmäistä kertaa kisaan virallisesti aikuisten sarjalaisena, vaikkakin joukkueen keski-ikä taitaa olla vain 20 vuotta.

Kuten edellisessä kirjoituksessani kerroin, vaihdoin yläasteelle mennessäni HIFK:n yleisurheiluun. Tämä tarkoitti samalla sitä, että isommassa seurassa oli mahdollista panostaa entistäkin enemmän viestikisoihin, ja se polku on ollut huikea meidän porukkamme kanssa. Pelkästään viime vuonna meidän joukkueemme tuloksena oli kolme mestaruutta.

Nämä viestitapahtumat ovat erityisen tärkeitä seuraan kasvamisen näkökulmasta, sillä näillä reissuilla luodaan yhteishenkeä ja rakennetaan yhteistä tarinaa. Kokoonnumme yhdessä seuran viestiedustuksen kanssa samaan majoitukseen, luomme joukkuehenkeä nuorimpien junioreiden ja seuran kokeneimpien urheilijoiden kesken. Itse olin ensimmäistä kertaa HIFK:n tähtipaidassa T15-sarjassa vuonna 2013, ollessani 13-vuotias. Viikonloppuna kolmesta joukkuekaveristani kaksi on kulkenut mukana omassa treeniryhmässä noilta ajoilta alkaen, joten paljon olemme kokeneet yhdessä.

Viime vuonna tuloksena SM-viesteistä kolme mestaruustta. Kuva: Suomen Yleisurheiluliitto
Viime vuonna tuloksena SM-viesteistä kolme mestaruustta. Kuva: Suomen Yleisurheiluliitto

Ensimmäisellä reissulla HIFK:n porukassa juoksimme Joensuussa. Reissussa sattui ja tapahtui, sillä osallistuimme kolmelle matkalle. Pikaviestin alkuerässä järjestäjille sattui jokin kömmähdys ja maaliin juostuamme huomasimme, ettei ajanotto ollut toiminut. Järjestäjät vaativat juoksua uudelleen, jota protestoimme, sillä meillä oli viikonlopun aikana muutoinkin edessä vielä neljä juoksua. Lopulta taustajoukkomme onnistuivat saamaan ajan meille YLE:n kuvausmateriaalilta ja pääsimme keskittymään suoraan finaaliin. Tämä on jäänyt vuosien varrelta mieleen vahvasti, samoin myös parin vuoden takainen Helsingin viestien kova rankkasade. Aina on kuitenkin ollut yhtä hauskaa!

Vaikka kisakauden aikana tavoitteet on henkilökohtaisissa kilpailuissa, arvokisoissa ja omalla yksilömatkalla, sytyttää seuraviestit aina ihan omalla tavallaan. Itse olen saanut juosta viimeiset vuodet parhaiden kavereideni kanssa, joten jo senkin takia tapahtuma on erityinen.

Päätin itse lopettaa kisakauden muutama viikko sitten sairastelun jälkeen, mutta SM-viestejä ei voinut missään tapauksessa jättää väliin. Niinpä jälleen kerran pääsin painamaan seuran myClub-sivustolla OSALLISTUN SM-viestien kohdalle ja tämä viikko on hiottu vaihtoja kuntoon.

Ylivieskassa siis nähdään tai vähintään YLE päälle lauantaina sekä sunnuntaina!

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub