Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Toivottu Netvisor-tuki myClubin Kirjanpito -lisäpalveluun

06.09.2019
Uutiset

Syyskuun päivityksessä toimme kirjanpitolisäpalveluun seuraavia parannuksia.

  • Reaaliaikainen koontiraportti valitulla ajanjaksolla
  • Keskitetty kustannuspaikkojen ja kirjanpitotilien määrittely kirjanpitoaineistolle
  • Suoriteperusteisten kirjanpitoineiston luontivälin määrittely viikottain/kuukausittain
  • Netvisor -tuki kirjanpitoaineiston siirtoon.

Tutustu Kirjanpito -lisäpalveluun


Rantalainen –  Taloushallinnon kumppani lähellä sinua

Rantalainen on täyden palvelun tilitoimisto, jonka erityisosaamiseen kuuluvat urheiluseurat, lajiliitot sekä muut yhdistykset.

Rantalaiselta saat talous- ja palkkahallinnon palvelut sekä muut asiantuntijapalvelut yhdeltä toimijalta yli 850 taloushallinnon ammattilaisen voimin. Seuratoiminnan tavoitteenamme on olla paras paikallinen kumppani urheiluseuroille ja varmistaa yhteistyössä menestyminen muuttuvassa toimintaympäristössä.

Olemme koonneet urheiluseuroille talousoppaan, jonka voit ladata veloituksetta osoitteesta: https://www.rantalainen.fi/oppaat/urheiluseurojen-talousopas/

Räätälöimme asiakkaalle aina sopivan ratkaisun:

  • Taloushallinto sähköisesti
  • Palkkahallinnon ulkoistaminen
  • HR
  • Veroasiantuntija
  • Talouspäällikkö

Olemme kehittäneet yhteistyössä MyClubin kanssa rajapinnan Netvisor-järjestelmään, jotta urheiluseurat voivat seurata taloutta kokonaisuutena entistä paremmin. Ratkaisu tukee myös yhden tilin mallia, josta kerromme seurallenne mielellämme lisää. Rajapinnan käyttöönotto on helppoa ja alkuun pääset täyttämällä nettisivun alaosassa olevan yhteydenottolomakkeen

9413i0

myClub suosittelee vahvasti Rantalainen Oy:n taloushallinnon palveluita kaikille urheiluseuroille.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub