Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Vilikkalan Kotisäkit ovat varainhankinnan suosikki

21.09.2021
Uutiset

Tuotteet ovat monikäyttöisiä, ekologisia ja helposti käsiteltäviä.

Varainhankinta voi olla hauskaa ja helppoa. Erityisesti monet taitoluistelua tukevat vanhemmat ovat järjestäneet kampanjoita tuotteillamme. Vanhemmat ovat itse ihastuneet tuotteisiin ja aloittaa myynnin sen vuoksi. Tuotteet ja kuvastot on suunniteltu aikuisille. Tuotteita on helppo myydä ja suositella. Tuotteissamme käytetty huopamateriaali on tehty muovipulloista. Tuo materiaali ei päädy kaatopaikoille, eikä meriin, vaan se on kerätty talteen ja kierrätetty.

vilikkala 1

Palautetta tuotteistamme kampanjan järjestäneiltä:

”Esittelylaatikko oli huippu, tuotteisiin pystyi tutustumaan ennakolta”

”Eroavuus muista varainkeruutuotteista. Helppo myydä monipuolisuutensa vuoksi.”

”Helppo tuote myydä, koska niin tyylikäs ja monikäyttöinen tuote.”

”Tuotteista sai näytteet, joita asiakkaiden oli helppo hypistellä.”

Hyvä tuotto hyvistä tuotteista

Varainhankinnan tuottotavoitteet ovat erilaisia, ne kannattaa määritellä yhdessä sen mukaan, kuinka moni aktiivisesti osallistuu myyntiin. Vilikkalan tuotteissa myynnistä keskimäärin 35% on tuottoa. Esim muodostelmaluistelujoukkueet ovat saaneet yli 5000 euron tuottoja myynnistä, koska yhteisö on suuri. Tuntuu myös siltä, että osa vanhemmista on todella hyviä johtamaan ja organisoimaan myyntiä. Leirikouluja varten järjestetyt myynnit ovat tuottaneet yleensä 1000-2000 euroa.

vilikkala 2

Ajoitus ja yhdessä sopiminen ovat tapa menestyä

Kampanja on helppo järjestää, vaikka kaksi kertaa ennen joulua. Joulua edeltävä aika saa kaikki ystävät, sukulaiset ja työkaverit tajuamaan, että miksi en ostanut silloin enemmän näitä tuotteita lahjoiksi. Eli ensimmäinen kampanja on tehnyt tuotteet tutuksi ja joulu on herättänyt tarpeen. Kaikki tarvitsevat jatkuvasti kantamiseen ja säilyttämiseen ratkaisuja. Keväällä hitti ovat puutarhaan liittyvät Landella-säkit. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja meidät kannattaa ottaa aktiiviseen seurantaan Instagramissa ja Facebookissa.

Tutustu tuotteisiimme www.vilikkala.fi ja aloita kampanja myClubin kautta!

vilikkala 3

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub