Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Newbody Family esittää uuden, entistäkin helpomman tavan kerätä rahaa

01.10.2021
Uutiset

Newbody Family esittää uuden, entistäkin helpomman tavan kerätä rahaa Ei enää rahan käsittelyä tai tavaratoimitusten järjestämistä. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ruotsista lähtöisin oleva Newbody Family on auttanut joukkueita ja seuroja ansaitsemaan rahaa jo yli 30 vuoden ajan.

newbody 0

Newbody Familyn varainhankinta on suunniteltu siten, että myyntiprosessi voidaan hoitaa vaikka kokonaan etänä, joukkueelle perustetun nettikaupan kautta. Yhteistä kauppaa jakamalla sosiaalisessa mediassa, tekstiviesteillä tai sähköpostilla, tutut ja tuntemattomat voivat tukea toimintaanne vaikka toiselta puolelta Suomea – Newbody Family toimittaa tuotteet suoraan heille 3–5 arkipäivän kuluessa. Jos perinteinen luettelomyynti sopii teille paremmin, voitte valita myös tämän myyntitavan.

30% tuotteiden hinnasta suoraan seuran tilille

Myymällä Newbody Familyn tuotteita te tienaatte! Mallistosta löytyy kolme tuotemerkkiä. Newbody -vaatteet tunnetaan mukavista treeni- ja alusvaatteista, joiden laatu kestää katsetta ja käyttöä. Vaatteet maksavat 17 €/paketti, josta tiiminne saa 5 €.

Toinen Newbody Familyn tuotemerkki Spicy Dream esittelee markkinoille lahjapakatut herkulliset mausteet. Mausteet maksavat 12 €/paketti, josta saatte 3,50 €.

Keväällä 2021 lanseerattu skandinaavisen tyylikäs kodinmallisto Home Seremonies sisältää saippuoita, käsirasvaa sekä aromaattisia huonetuoksuja. Tuotteet sopivat erinomaisesti lahjaksi. Kaikki pakkaukset maksavat 12—17 €/paketti, josta jää teille tuottoa 3,50—5 €.

newbody 1

Newbody Familyn mielestä on tärkeää, että varojen hankinta sujuu mutkattomasti, eikä myyvälle tiimille koidu siitä taloudellista riskiä. Ei siis minimimääriä, vaan jokainen tiimi myy oman tarpeensa mukaan, ja tienaamanne rahat maksetaan suoraan seuran tilille myynnin päätteeksi.

Näin aloitatte varainhankinnan

Helpoin tapa aloittaa varainhankinta on käydä Newbody Familyn kotisivuilla ja täyttää siellä oleva lomake. Lomakkeen saavuttua Newbody Familylle heidän edustajansa Suomessa ottaa teihin yhteyttä. Yhdessä laaditte parhaan mahdollisen myyntisuunnitelman joukkueellenne tai yhdistyksellenne. Pian sen jälkeen nettikauppanne on pystyssä ja voitte aloittaa myynnin saman tien.

Lisätietoa Newbodysta: info@newbody.fi tai 045 7750 3030.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub