Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Espoon Kiekkoseura ry suosittelee

30.09.2016
Suositukset

8291i0

Lennu Kämppi
Junioripäällikkö Blues EKS


Espoon Kiekkoseura on jääkiekon ja ringeten erikoisseura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota koko Espoon, sekä erityisesti Laaksolahti – Leppävaaran lähi-alueiden kaikille lajin harrastajille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa sekä ringetteä oman tasonsa ja halunsa mukaan. Seurassamme on lähes 1000 jäsentä, joista noin 800 on juniori-ikäisiä.

EKS tarjoaa harrastusmahdollisuuden lähes kaikille ikäryhmille jääkiekon sekä ringeten harrastamiseen ja siinä kilpailemiseen. Järjestämme vuosittain useita tapahtumia joukkuetoiminnan ulkopuolella, kuten kiekko – ja ringettekoulut sekä leirit.

Näin suuren kokonaisuuden hallinnassa myClub on ollut seuralle elintärkeä väline. Seurallamme on nyt ajantasainen jäsenrekisteri ja toimiva laskutus. Joukkueiden toimintaa on helpottanut huomattavasti toimiva tapahtumakalenteri, josta valmentaja voi tarkistaa osallistujien määrän. Seuran ja joukkueiden tiedottaminen on järjestelmän avulla tehokasta!

Myclub on vakuuttanut helppokäyttöisyydellä sekä halvalla hinnalla. Jatkuvat päivitykset ja toimiva asiakaspalvelu takaavat sen, että seuramme käyttää myClubia varmasti jatkossakin!

Lue lisää Espoon Kiekkoseurasta: http://www.espoonkiekkoseura.fi/

 

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub