Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Espoon Suunta ry suosittelee

28.09.2015
Suositukset

Löysimme myClubin, kun etsimme keinoja seuratoiminnan arjen sujuvuuden parantamiseksi Hallinto Helpoksi –hankkeessamme. myClubin avulla jäsenrekisteri pysyy ajantasalla ja täsmäviestintä kohdistuu oikein. Helppo laskutus ja maksujen automaattinen täsmäytys tehostavat seuran taloudenpitoa ja jäsenet tietävät aina mistä toiminnasta maksavat. Tapahtumien hallinta ja niiden tuominen osaksi seuran omia verkkosivuja on tehnyt laajan toiminnan uudella tavalla näkyväksi ja osallistumisen helpoksi.   

 

Marco Halén, Espoon Suunta ry

8073i0

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub