Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Koivukylän koiraharrastajat ja myClub

28.06.2011
Suositukset

Koivukylän koiraharrastajat on vuonna 1993 perustettu aktiivinen Vantaalainen koiraseura. Seurassa treenataan sekä mölli- että kisatasolla tokoa ja agilityä ja lisäksi seura järjestää keväisin ja syksyisin perustottelevaisuuskoulutusta lähiseudun koiraharrastajille.Koivukylän koiraharrastajat järjestävät koulutuksen lisäksi tapahtumia, kuten virallisia- ja epävirallisia tottelevaisuuskokeita ja agilitykisoja, match show:ita sekä jäsenistölleen erilaisia lajitutustumisia ja luentoja.

991i0

myClub-palvelun Koivukylän koiraharrastajat ottivat käyttöön vuoden 2010 lopulla. Palvelun avulla on helppoa pitää kirjaa jäsenistä sekä lähettää jäsenistölle tiedotteita ja laskuja. Seuran jäsenet on jaotelty myClubissa toko, agility, sekä peruskoulutus-ryhmiin, joille jokaiselle on määritelty tason mukaiset aliryhmät. Näin esimerkiksi tiedotteet ja tapahtumat voidaan luoda juuri oikealle jäsenten ryhmälle. Myös tapahtumaominaisuus on seuralle erittäin tärkeä, sillä sen avulla otetaan vastaan tapahtumailmoittautumisia ja seurataan jäsenten aktiivisuutta.

Hanna Sillanpää
Rahastonhoitaja, Koivukylän Koiraharrastajat ry

 

Lisätietoja: Koivukylän Koiraharrastajat ry

 

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub