Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClub uimaseurassa – Gladius Kirkkonummi ry

05.10.2011
Suositukset

Gladius Kirkkonummi ry järjestää monipuolisesti uintitaitoa ja vesiliikuntaharrastusta edistävää toimintaa erilaisten kurssien ja harrastusryhmien muodossa Kirkkonummella. Gladius Kirkkonummi ry otti myClubin käyttöön keväällä 2011.

 

”myClub jäsenrekisteriohjelmaa oli helppo lähteä pyörittämään sillä se on selkeä ja käyttäjäystävällinen. Jäsenten hallinta sekä maksuliikenteen kokoaminen selkeäksi ja hallittavaksi on helppoa. Kasvavaa seuraamme helpottaa huomattavasti se että pääkäyttäjinä voi toimia useampi henkilö ja jäsenemme voivat hallita tietojaan kätevästi omalta kotikoneelta.”

”Lisäksi ilmoittautuminen tapahtumiimme on sujunut asiakkaidemme mielestä selkeästi ja omat tiedot on helppo löytää. Olemme myös ottaneet käyttöömme myClub jäsenrekisteristä printattavat jäsenkortit. Kaikenkaikkiaan myClub on nopeuttanut hallinnollista työtämme huomattavasti. ”

Tiina-Maria Österberg
Kurssivastaava, Gladius Kirkkonummi ry

 

1034i0

Lisätietoja: Gladius Kirkkonummi ry

 

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub