Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Käytettävyyttä ja suorituskykyä

07.09.2011
Uutiset

Tiistai 6.9 päivityksessä teimme käytettävyys- ja suorituskykyparannuksia tapahtumien käsittelyyn.

1. Tapahtumaan on lisätty tapahtuman ”loppumisaika”-kenttä

  • Nyt voit määritellä tapahtumille aloitus- ja lopetusajan. Muutos selkeyttää tapahtumailmoittautumislistan luettavuutta jäsenelle.

2. Tapahtumalistat on ryhmitelty päivä ja viikkotasolla

  • Nyt voit helpommin tehdä esimerkiksi vakioviikko/kuukausi-ohjelman jäsenillesi. Kun tapahtumat on määritelty jäsenille julkisiksi, jäsenet näkevät viikko-ohjelman etukäteen omilta jäsensivuiltaan ja voivat ilmoittautua harjoitusryhmiin etukäteen.

Näin myös harjoitusten alussa ohjaajan matkapuhelimella suorittama läsnäolomerkintä helpottuu ja nopeutuu oleellisesti, kun ohjaajalla on tapahtuma ja tapahtuman osallistujalista valmiina matkapuhelimen näytössä.

Vinkki : Voit helposti kopioida vakioviikko-ohjelman haluamisille viikoille valitsemalla ”Tapahtumat”-sivulta halutut tapahtumat ja klikkaamalla ”Kopioi valitut tapahtumat”-linkkiä ja valitsemalla halutut viikot.

3. Jäsen voi suodattaa tapahtumalistoja kuukausitasolla

  • Jos tapahtumia (ilmoittautuminen jäsenille avoin) on tehty valmiiksi useille kuukausille eteenpäin, voi jäsen suodattaa tapahtumia kuukausitasolla.

4. Suorituskykyparannuksia ilmoittautumisiin

  • Järjestelmän suorituskykyä on parannettu massailmoittautumisten käsittelyssä. Järjestelmä käsittelee nyt tehokkaammin useiden samanaikaisten käyttäjien pyyntöjä.

5. ”Tapahtumat uusille jäsenille” -web-partiaaliin ryhmäkohtaisuus

  • Voit sisällyttää seurasi web-sivuille nyt ”Tapahtumat uusille jäsenille”- web-partiaalin ryhmäkohtaisesti.

Seurasi web-sivuihin lisättävän HTML-koodin saat kopioitua ”Tapahtumat”-sivulta. Aktivoi ensin ryhmä, jonka julkiset tapahtumat haluat näyttää web-partiaalissa ja kopioi sitten HTML-linkki. Kaikki aktiivisen ryhmän julkiset tapahtumat ja aktiivisen ryhmän aliryhmien julkiset tapahtumat näkyvät web-partiaalissa.

Kiitos palautteesta ja hyviä myClub-hetkiä,
myClub-tiimi

1030i0

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub