Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Positiivinen tunnelma ja kehittävä ilmapiiri - Kokemuksia CL-HockeyCamp 2023:sta Matinkylän Ilmatar Areenalla

22.06.2023
Suositukset


Pääsimme haastattelemaan CL-HockeyCamp 2023 -leirin järjestäjiä, Camilo Miettistä ja Petri Lammassaarta, Matinkylän Ilmatar Areenalla. Tutustuimme leirin tunnelmaan, harjoituksiin ja osallistujien innostukseen, saaden kiehtovan kuvauksen siitä, miten tämä upea leiri toteutetaan. Haastattelijoina ja tekstin kirjoittajina toimivat myClubin kesätyöntekijät.

CL-HockeyCamp 2023 järjestetään Matinkylän Ilmatar areenalla

CL-HockeyCamp 2023 järjestetään Matinkylän Ilmatar areenalla. Lähdimme haastattelemaan leirin järjestäjiä Camilo Miettistä ja Petri Lammassaarta sekä selvittämään, miten asiat siellä tehdään.

Pystyimme tuntea positiivisen ilmapiirin saapuessamme leirille. Kävellessämme jäähallin sisään ilmapiiri muuttui todella positiiviseksi ja kannustavaksi. Käytäville kulki paljon innokkaita jääkiekon harrastajia ja heistä näki, että he halusivat oikeasti olla leirillä. Leirille ei oltu asetettu mitään lähtötasoa, joten jokainen pystyi osallistumaan sekä kaikille löytyi oman tasoinen ryhmä.

Camilo Miettinen lupasi ystävällisesti antaa meille haastattelun juuri ennen harjoituksia. Hän oli helposti lähestyttävä ja vaikutti innokkaalta vastaamaan kysymyksiin. Haastattelussa Miettinen korosti, että jääkiekon lisäksi on tärkeää kehittää muitakin taitoja, kuten kurinalaisuutta.

Haastatteluun osallistunut Petri Lammassaari (Lamppu), joka on leirin toinen vetäjä, kertoi eri puolelta suomea tulevien jääkiekkoilijoiden rikastuttavan leirin kokemusta. Hänen mielestä on siistiä nähdään kaikkien kokoontuvan yhteen eri puolilta Suomea tekemään samaa kiinnostuksen kohdetta. Hän mainitsi myös, että leirille on joskus osallistunut jopa pelaajia Ranskasta.

Leirille ei oltu asetettu mitään lähtötasoa, joten jokainen pystyi osallistumaan sekä kaikille löytyi oman tasoinen ryhmä.

Molempien haastateltavien mukaan leiri on hinnoiteltu edullisesti verrattuna muihin ja molemmat pystyvät sanomaan sen hyvällä omatunnolla. Yleisesti ottaen leirille osallistuu pelaajia, jotka pelaavat jo jossakin joukkueesta. Varusteiden puuttuessa leiriltä voi lainata jääkiekon perusvarusteita.

Leiri tarjoo osallistujalleen hyvän urheiluelämyksen ja harjoituksen, lämpimän ruoan sekä tärkeintä asiaa unohtamatta, hyvän mielen. Leirillä voi tutustua uusiin ihmisiin ja luoda pitkäaikaisia ystävyyssuhteita. Leirin tarkoituksena on tarjota osallistujilleen mieleenpainuva kokemus, jossa he voivat kehittää urheilullisia taitojaan ja samalla nauttia positiivisesta yhteishengestä ja kannustavasta ilmapiiristä.

Haastattelun jälkeen pääsimme seuraamaan Miettisen harjoituksia sekä ottamaan muutamia kuvia pelaajista. Pelaajat osoittivat omistautumista ja pyrkivät jatkuvasti kehittämään taitojaan. Harjoituksissa huomasi Miettisen oikeasti välittävän pelaajien kehityksestä.

Pelaajat osoittivat omistautumista ja pyrkivät jatkuvasti kehittämään taitojaan.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub