Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Suomen porilaisin korisseura, myClub ja Visman tähtipelaaja

25.02.2020
Suositukset

Tähtipelaaja on Visman Saatavien hallinta -palvelu, joka toimii saumattomassa yhteispelissä myClubin kanssa. myClubin palveluperheen kuopuksiin kuuluva lisäpalvelu tekee seurojen arjesta yhä helpompaa.

“Tua no ni, BC Sisu o aito ja ainoa porilainen korisseura. Meil liikkuu korikse parissa lapset, naiset ja miehet! Tosissaan harrastetaan!” johdatellaan BC Sisun kotisivuilla seuran toimintaan. Porin ainoan koripallon erikoisseuran persoonallisuus ja ylpeys omaan toimintaan todella välittyy. Huumorin ja aidon porilaisuuden lisäksi seuran junioritoiminnassa korostetaan laatua. Laatu näkyy sekä korisparketeilla kymmenissä viikottaisissa tapahtumissa että seuran hallintotyössä.

Parikymmentä vuotta seuran toiminnassa mukana ollut toiminnanjohtaja Jani Luoma oli mukana ottamassa myClubia käyttöön seurassa kaudella 2013-14. Luoma kuvailee myClubia kullanarvoiseksi työkaluksi seuralle. BC Sisussa harrastaa vajaat parisataa lasta ja nuorta, ja toiminta pyörii pitkälti vapaaehtoisvoimin. ”myClub-paletti” on siis todella tarpeellinen seuralle: jäsenhallinta, tiedotus, laskutus, verkkokauppa – kaikki hoituu myClubilla. Resurssien ollessa tiukilla laadukkaat ja modernit järjestelmät ovat isossa roolissa.

BC Sisun mikropojat.
BC Sisun mikropojat.

Jotta toiminta rullaa hyvin ja tasaisesti eteenpäin taloudellisesti, BC Sisussa luotetaan myClubin laskutuksen lisäksi Visman Saatavien hallinta -palveluun. Saatavien hallinnassa ideana on, että seura lähettää laskun ja Visma huolehtii lopusta. Maksuseuranta, maksumuistutukset sekä tarvittaessa perintätoimet hoituvat Visman toimesta. Seuralle palvelu on siis helppo ja yksinkertainen: johdolla on aina ajantasainen tieto laskujen ja talouden tilasta sekä mahdolliset muistutustoimenpiteet tulevat automaattisesti hoidetuiksi.

BC Sisussa koetaan hyväksi se, että maksumuistutukset ja perinnän hoitaa ulkopuolinen ja etäinen taho eli Visma. Tällöin seuran ei tarvitse puuttua “karhukirjeiden” lähettämiseen omille jäsenilleen tai sidosryhmille.

“Tärkeää kuitenkin on, että seuralle tulee rahaa sisään, jotta homma toimii. Saatavien hallinta on koettu tässä isoksi avuksi.”

Vaikka Sisu on pienehkö seura, niin maksuliikennettä on verrattain paljon. Kaikki seuratoimintaan liittyvät laskut kuten jäsenlaskut, kuukausimaksut, leirimaksut, pelimatkamaksut ja varustemaksut lähetetään myClubin kautta, joten jo kuukausitasolla laskujen määrä on merkittävä.

Sisukkaassa koripalloseurassa katse on eteenpäin. Päätavoitteesta – lasten ja nuorten laadukkkaasta ja hauskasta harrastuksesta – ei tingitä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. “Tu kokeilee ny korista” kotisivuilla kehotetaan.

BC Sisun minitytöt valmiina matsiin.
BC Sisun minitytöt valmiina matsiin.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub