Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Taitoluistelua Porvoossa – PTL:n kokemuksia myClubista

06.02.2020
Uutiset

Porvoon Taitoluistelijoiden riveissä liikkuu yli 300 urheilijaa. Vaikka seuran kotipaikkana on perinteinen ja vanha Porvoon kaupunki, niin PTL:n toiminnassa luotetaan nykyaikaisiin työkaluihin.

“Seuran tavoitteena on tarjota liikunnan iloa taitoluistelun kautta ja mahdollisimman laadukasta valmennusta lapsille ja nuorille,” tiivistää Porvoon Taitoluistelijoiden hallituksen jäsen Janne Korkalainen.

Harrastetoiminta on sekä yksin- että muodostelmaluistelussa toiminnassa ykkösjuttuna. Joka viikonloppu PTL:n nuoret urheilijat toki kilpailevat eri puolilla Suomea ja menestystäkin on tullut. Seuran riveissä luistelevat muun muassa Vera Stolt ja Inka Melender , jotka lukeutuvat Suomen taitoluistelun tulevaisuuden tähtiin. Tasapaino harraste- ja kilpatoiminnan välillä on siis löytynyt.

Vera Stolt kuuluu PTL ja koko Suomen taitoluistelu tulevaisuuden tähtiin. Kuva: Janne Penttinen
Vera Stolt kuuluu PTL ja koko Suomen taitoluistelu tulevaisuuden tähtiin. Kuva: Janne Penttinen

Kuten lukuisat muutkin seuratoiminnan monitaiturit Suomessa, myös Korkalainen tuli oman seuran toimintaan mukaan omien lasten harrastusten kautta. Hallituksessa pari vuotta istunut Korkalainen toimii seuran puheenjohtajan kanssa myös myClubin pääkäyttäjänä.

Porvoon Taitoluistelijoissa myClub on päivittäisessä käytössä jäsenhallinnassa, laskutuksessa ja ilmoittautumisissa. Lisäksi viestintä ja tiedottaminen myClubilla on tärkeä ominaisuus seuralle, minkä Korkalainen nostaa erityisesti esiin. Kun treenit tai muu tapahtuma perutaan, onnistuu tiedottaminen ja viestintä myClubista kätevästi.

“Valmentajan sairastuessa tai jäävuoron peruuntuessa myClubista saa laitettua viestin nopeasti ja helposti. Viesti menee varmasti perille, sillä järjestelmässä on varmasti ajantasaiset yhteystiedot.”

PTL joukkueita: Audax, Ad Aurum, Ad Astra ja Altius.
PTL joukkueita: Audax, Ad Aurum, Ad Astra ja Altius.

Korkalaisen tehtävänä on jakaa uusille toimihenkilöille, valmentajille ja muille seuran vastuuhenkilöille käyttöoikeudet myClubiin sekä perehdyttää uudet vastuuhenkilöt järjestelmän käyttöön. Uuden toimihenkilön tullessa mukaan toimintaan käydään tämän kanssa läpi myClubin periaatteet ja toiminnallisuudet, jotta käyttö lähtee rullaamaan sujuvasti. Muun muassa tietosuoja-asioiden osalta käydään läpi eri roolien oikeudet myClubissa: jokaisella toimihenkilöllä on pääsy vain niiden ryhmien ja henkilöiden tietoihin, joihin oikeudet tarvitaan.

Korkalainen vaikuttaa taitoluisteluareenoiden lisäksi Porvoossa myös salibandykentillä valmentajana. myClub on siis tuttu myös valmentajan roolin kautta joukkuetasolla.

“myClub on loistava ohjelmisto sekä seuralle että joukkueille. Tärkeät tiedot menevät varmasti perille.”

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub