Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Unelmien cheerleading-kissat luottavat myClubiin

20.03.2018
Uutiset

Kuvaaja: Tero Wester Photography
Kuvaaja: Tero Wester Photography

Kuvaaja: Tero Wester Photography

 

Näyttävyydestä tunnettu cheerleading on vuosi vuodelta suositumpaa. Tamperelainen Dream Team Cheerleaders tarjoaa laadukasta seuratoimintaa eri ikäryhmille ja käyttää toimintansa tukena myClub-järjestelmää.

 

8668i1

“Tampereelle syntyi cheerleadereiden suurseura” uutisoi STT toukokuussa 1998. Lajin suosion kasvun myötä 90-luvulla tarve lajin erikoisseuralle Tampereella oli kova, joten paikalliset cheerleadingin puuhanaiset päättivät perustaa oman seuran. Nimeksi valikoitui Dream Team Cheerleaders. Nyt parikymppisessä seurassa cheerleadingista ja tanssista nauttii noin 500 jäsentä 22 joukkueessa. Kyseessä on siis jo melkoisen kokoinen kissaperhe. Linda Markkula DTC:sta kertoo, että kissateema juontaa juurensa yhteistyöhön jääkiekkoseura Tampereen Ilveksen kanssa ennen seuran perustamista.

 

Reilu vuosi sitten DTC:ssa alettiin kaivata sopivaa järjestelmää vilkkaan seuratoiminnan avuksi ja myClub valikoitui toimivimmaksi kokonaisratkaisuksi. Monipuolisuus olikin avaintekijä myClubin valinnassa. Markkulan mukaan käyttöönotto sujui kivuttomasti ja jäsentiedot saatiin siirrettyä vanhasta järjestelmästä myClubiin. Käyttöönoton jälkeen palaute on myös ollut hyvää ja myClubiin ollaan oltu tyytyväisiä. DTC:n arkipäivässä myClubia käytetään eniten tapahtumailmoittaumisissa sekä laskutuksessa. Laskutuksessa ja maksamisessa avuksi on lisäksi otettu myClubin lisäpalveluista pankkiyhteys, verkkomaksaminen (Paytrail) sekä perintäpalvelu.

8668i2

Kuvaaja: Tero Wester Photography

Cheerleadingissa seura-asujen ja yhtenäisyyden merkitys korostuu. Seuratuotteiden myynnissä mainio työkalu on myClubin verkkokauppa, jota myös Dream Team Cheerleaders hyödyntää. DTC myy verkkokaupassa muun muassa seuran t-paitoja, svetareita, treenipusseja, tuulitakkeja ja lettinauhoja. Seuralle verkkokauppa on helppo tapa myydä omia tuotteita sekä tehdä varainhankintaa ja jäsenille verkkokauppa on kätevä tapa tehdä ostoksia. Verkkomaksuominaisuuden ollessa käytössä tuotteet voi kätevästi maksaa oston yhteydessä tai muutoin tilauksesta muodostuu sen yhteydessä lasku.

Cheerleadingseurojen osuus myClubin käyttäjistä on lisääntymään päin, mikä osaltaan kertoo koko lajin kasvusta Suomessa. Suomen Cheerleadingliittoon kuuluu jo 52 jäsenseuraa, joissa harrastajia on lähes 10000. Lajin vetovoima perustuu pitkälti sen monipuolisuuteen, näyttävyyteen ja kilpailuihin, jotka ovat keskeisessä osassa cheerleadingissa. Lapselle cheerleading tarjoaa harrastuksen, jossa pääsee hauskalla tavalla esiintymään ja olemaan osana joukkuetta. Harjoitusten tuloksia pääsee säännöllisiin väliajoin esittämään kilpailuissa sekä näytöksissä, joissa tunnelma on aina mitä mahtavin.

8668i3

Kuvaaja: Tero Wester Photography

Cheerleadingin voi myös aloittaa vanhemmalla iällä: esimerkiksi DTC:ssä on kolme harrastejoukkuetta aikuisille. Seuran harrastajamäärät ovat selkeässä kasvussa: “Viimeisen viiden vuoden aikana jäsenmäärämme on tuplaantunut”, Markkula kertoo. DTC:n tavoitteena on tarjota kaikille harrastusmahdollisuuksia, mutta pääpaino on kilpailutoiminnassa. Menestyksestä DTC on päässyt nauttimaan sekä Suomessa että kansainvälisesti. Naisten tanssijoukkue Dancers on voittanut Suomen mestaruuden peräti 11 kertaa sekä lukuisia MM- ja EM-mitaleja, joista kirkkaimpana MM-hopea Tokiosta vuodelta 2005. Tänä vuonna menestystä haetaan EM-kotikisoista, jotka järjestetään kesällä Helsingissä.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub